Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”

kastoria-omada_610x400Με χαμηλούς τόνους αλλά και με πολλά όνειρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Καστοριάς.

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και η διοικητική ηρεμία που υπάρχει πλέον στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας κάνουν παίκτες και τεχνική ηγεσία να έχουν φιλοδοξίες και πίστη ότι η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά επιτυχημένη.

Από τα περσινά στελέχη το παρόν έδωσαν οι: Σαββαϊδης, Χριστοφορίδης, Μπαϊρακτάρης, Τσόπρας, Γεωργιάδης, Κεφάλας, Τσαμασλίδης και Τούλιος ξεκινώντας με πολύ όρεξη και αισιοδοξία τη νέα σεζόν. Στη προπόνηση πάντως συμμετείχαν και αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές που άφησαν καλές εντυπώσεις και εφόσον τις επόμενες μέρες πείσουν για την αξία τους το τεχνικό τιμ προβλέπεται να αποκτηθούν.

Οι παίκτες γυμνάστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Πασχάλη Δημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως το ποδοσφαιρικό τμήμα εξασφάλισε την άδεια χρήσης του γηπέδου και έτσι θα προπονείται καθημερινά στο ΔΑΚ μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης. Στη συνέχεια η διοίκηση έχει χορηγήσει το καθιερωμένο ρεπό ενόψει Δεκαπενταύγουστου, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Νικολάου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected