Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Ώρα play off!

b66e324d73bd05d041ad2840de9ada52_LΞεκινούν τα play-off του Champions League με σπουδαίες αναμετρήσεις που σίγουρα είναι επιπέδου των ομίλων της διοργάνωσης.

Ένα βήμα πριν τη φάση των ομίλων βρίσκονται οι ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά με τη διεξαγωγή των play-off του θεσμού. Στην Κωνσταντινούπολη, στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» έχοντας κάνει κάτι ανάλογο πέρυσι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, θέλουν να επικρατήσουν της ομάδας της Πόλης για να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδό τους στους ομίλους.

Στη Δανία, η Κοπεγχάγη θέλει να ξεπεράσει την άσχημη πορεία της στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» είναι το φαβορί για την νίκη και θέλουν να το αποδείξουν αυτό, χωρίς όμως τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στη διάθεσή τους.

Ακόμα ένα τεράστιο παιχνίδι στο «Σαν Πάολο», εκεί όπου η Νάπολι φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι «παρτενοπέι» έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από τη διοργάνωση με τους Βάσκους να θέλουν να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη φάση των ομίλων.

Με καθαρό φαβορί τη Σάλτσμπουργκ η αναμέτρηση στην Αυστρία όπου οι πρωταθλητές υποδέχονται τη Μάλμε. Τέλος, η Στεάουα Βουκουρεστίου, θέλει για ακόμα μία χρονιά να φτάσει στους ομίλους και είναι το φαβορί απέναντι στη Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία.

Δείτε το πρόγραμμα των play-off του Champions League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected