Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Ξαγοράρης : “Ένα υγιές σωματείο, με φιλοδοξίες και με ανθρώπους έχουν όρεξη για δουλειά”

994632_10201181857407670_664389747_n

Μακροχώρι, Ιεράπετρα και Αρναία Χαλκιδικής περιλαμβάνει το ταξίδι του Νίκου Ξαγοράρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τρία τελευταία χρόνια. Εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλά γκολ, τον έφεραν φέτος να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων τόσο του νομού όσο και εκτός Ημαθίας, ωστόσο αυτός που τον κέρδισε τελικά ήταν ο Απόλλων Αρναίας.

Στην ομάδα της Χαλκιδικής θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στο Μακροχώρι, Πέτρο Σαλέπη αλλά και τους αντιπάλους του με τη φανέλα (τότε) του ΦΑΣ Νάουσα, Νίκο Πιπινίκα και Δημήτρη Μπουλγκουρίδη. Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο ImathiaSportsNews, αναφέροντας πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος που ανήκει πλέον στους νεοφώτιστους στη Γ Εθνική ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Χαίρομαι που βρίσκομαι σε ένα υγιές σωματείο, με φιλοδοξίες και με ανθρώπους έχουν όρεξη για δουλειά. Είμαστε σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει ιστορικές και με μεγάλες παραστάσεις ομάδες και ομολογουμένως θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Συγχρόνως όμως θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας να αποκομίσουμε εμπειρίες αλλά και να αγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο. Από κει και πέρα, προσωπικά θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές να είμαστε υγιείς και δυνατοί για τον “μαραθώνιο” που έρχεται”.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected