Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Το Imathia Sports News στην προετοιμασία (photos+vid)

DSCN9918Την τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας του διανύσει αισίως ο Φίλιππος Μελίκης και το Imathia Sports News βρέθηκε κοντά στις προσπάθειες του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών της “ερυθρόλευκης” ομάδας. Κάτω από τον καυτό ήλιο και παρουσία 20 ποδοσφαιριστών, ο Αντώνης Δακόπουλος έδινε συνεχώς οδηγίες προς τους παίκτες, στο δίωρο περίπου πρόγραμμα που ακολούθησε και σήμερα.

Παρόντες στο Δημοτικό Γήπεδο της Μελίκης και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Φίλιππου. Δημήτρης Σίμος, Χρήστος Στυλίδης και Κώστας Τσιάμπας ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ της ομάδας, το οποίο όπως υποστηρίζει ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Δακόπουλος, έχει ολοκληρωθεί κατά 99% (δείτε αργότερα το σχετικό βίντεο). Απών ο μέλλοντας…γαμπρός Έρβις Μπούφι, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Χαρά και οι προετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους!

Σε πολύ καλή κατάσταση οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, που φέτος αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε μια χρονιά που όπως αναφέρει σχετικά και ο τεχνικός του Φίλιππου, δεν θα υπάρχει το ανάλογο άγχος του πρωταθλητισμού όπως τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό γιατί, εκτός της αναγκαστικής μείωσης του μπάτζετ, υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά στο φετινό πρωτάθλημα και εκ των πραγμάτων οι στόχοι της ομάδας προσαρμόζονται στα δεδομένα.

Χαρακτηριστική η φυσιογνωμία του Λάζαρου Μουρατίδη, ο οποίος με το νέο του κούρεμα παραπέμπει σε…Βραζιλιάνο ενώ οι “παλιοσειρές” Τεγούσης, Κακαγιάννης και Καραγκιζόπουλος δέσποζαν με την παρουσία τους στη σημερινή προπόνηση. Στο επίκεντρο των συζητήσεων η φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (23/8) στο ΔΑΚ Νάουσας με τον τοπικό ΦΑΣ αλλά και η κλήρωση της Δευτέρας 25/8, τόσο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών όσο και του πρωταθλήματος.

Δείτε πλάνα από τη σημερινή προπόνηση :

Φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected