Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Δυνατά με Άγιαξ και Χιρόνα, Αστέρας με κάλυψη

betaradesΤο κυρίως πιάτο της Superleague σερβίρεται σήμερα με τον Παναθηναϊκό να παίζει κόντρα στο Λεβαδειακό και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Καλλονή. Συνολικά η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις για την 1η αγωνιστική, ενώ αύριο η αυλαία κλείνει με τον αγώνα Πανιώνιος – Εργοτέλης. Σήμερα εξάλλου έχουμε έντονη δράση σε Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Καλύτερος ο Άγιαξ νικά στο ντέρμπι

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Άγιαξ με αντίπαλο την Αϊντχόφεν σε απόδοση 1.94. Δύο νίκες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Ολλανδίας μετράει ο Άγιαξ. Η πρωταθλήτρια ομάδα του Φρανκ ντε Μπουρ επικράτησε στην έδρα της με 4-1 της Φίτεσε, ενώ έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Άλκμααρ (3-1). Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 7 γκολ, από τα οποία τα 3 ανήκουν στον Σχόνε, ενώ δέχθηκε μόλις 2. Στη διάθεση του 44χρονου προπονητή βρίσκονται και πάλι οι Φαν Ρίντζ και Βέλτμαν, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού για την αποψινή αναμέτρηση. Αφού εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του ερχόμενος από τον πάγκο ο Ελ Γκαζί ενδέχεται να βρεθεί στη βασική ενδεκάδα του «Αίαντα» κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Παίρνει το «τρίποντο» η Χιρόνα

Το δεύτερο δυνατό σημείο της ημέρας είναι ο «Άσσος» της Χιρόνα κόντρα στη Σανταντέρ σε απόδοση 2.06. Τα σκαμπανεβάσματα της περσινής σεζόν άφησαν πικρή γεύση σε όλους τους ιθύνοντες της Χιρόνα, με τον πρωταρχικό στόχο στο φετινό πρωτάθλημα να είναι η σταθερότητα στην απόδοση. Οι Καταλανοί αγωνίζονται για 7η συνεχόμενη σεζόν στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, έχοντας στο «τιμόνι» τους τον Πάμπλο Ματσίν. Ο Ματσίν έχει στα χέρια του ένα περιορισμένο ρόστερ και τόνισε χαρακτηριστικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Πρέπει να βρούμε τρόπους, ώστε να μετατρέψουμε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό σε ανταγωνιστικό». Βέβαια, η Χιρόνα παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στην προετοιμασία του καλοκαιριού, μετρώντας μόνο νίκες στην εξάδα φιλικών αγώνων. Από τις ελεύσεις ξεχωρίζει αυτή του κεντρικού αμυντικού Πάμπλο Ινίγεθ (δανεικός από τη Βιγιαρεάλ).

Κρατάει η Μπραουνσβάιγκ

Από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από τη Zweite Liga επιλέγουμε το Χ2 της Μπραουνσβάιγκ με αντίπαλο την Καϊζεσλάουτερν σε απόδοση 2.05. Τα βρήκε… σκούρα η Άιντραχτ, αλλά τουλάχιστον δεν την… έπαθε από τη Μπρέμερ, ομάδα 4ης κατηγορίας την προηγούμενη εβδομάδα στο Κύπελλο και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Κι όλα αυτά ενώ προερχόταν από μία επιβλητική εμφάνιση στο πρωτάθλημα, με το 3-0 επί της νεοφώτιστης Χάιντενχαϊμ, όπου και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν. Θετικό με πρόσημο στο ξεκίνημα των «λιονταριών», από τη στιγμή που έφυγαν και με βαθμό στην πρεμιέρα από το Ντίσελντορφ, αλλά σίγουρα η εικόνα τους στο τελευταίο ματς προβλημάτισε και θα πρέπει να δείξουν ένα σαφώς διαφορετικό πρόσωπο αν θέλουν να έχουν τύχη απόψε. Στα ρηχά ακόμα το σημαντικότερο μεταγραφικό της απόκτημα, ο Σεούνγκ-Γου Ρι, άπαντες περιμένουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Διπλό με κάλυψη ο Αστέρας Τρίπολης

Από τη Superleague επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΣ Γιάννινα σε απόδοση 2.00. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκη των Αρκάδων, ενώ αν το ματς λήξει ισόπαλο τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Μεθυσμένη πολιτεία μοιάζει ο Αστέρας Τρίπολης έπειτα απ’ την επικράτηση 2-0 επί της Μακάμπι στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Αρκάδες έχουν πραγματοποιήσει ήδη την κορυφαία ευρωπαϊκή πορεία της ιστορίας τους, ενώ έπειτα απ’ το αποτέλεσμα της Πέμπτης είναι κοντά σε μια ιστορική επιτυχία, δηλαδή την πρόκριση στους ομίλους της διοργανώσης, κάτι που θα προσφέρει δόξα και αρκετό χρήμα.

Σταθερή η πορεία του πέρυσι, μπήκε χωρίς προβλήματα στα πλέι οφ, αλλά εκεί για ακόμη μια φορά τερμάτισε τελευταίος και πήρε το χειρότερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όπως και πέρυσι, η σεζόν ξεκίνησε πάρα πολύ νωρίς (πρώτο επίσημο ματς στα μέσα Ιουλίου), στοιχείο που σίγουρα θα βγάλει κούραση κάποια στιγμή στη σεζόν, με δεδομένο ότι η προετοιμασία έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε η ομάδα να φορμαριστεί άμεσα λόγω Ευρώπης. Σε μεταγραφικό επίπεδο, ο Αστέρας βγαίνει ενισχυμένος. Έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες όπως οι Καράσκο, Κοντοές, Ναβάρο και Εντό ωστόσο διατήρησε στο ρόστερ ακρογωνιαίους λίθους της περσινής πορείας του, όπως οι Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις και Μπαράλες. Δώδεκα προσθήκες πραγματοποίησαν οι Αρκάδες, ξεχώρισαν οι Μάσα (μετράει ήδη 3 γκολ), Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Τορμένα και Πάρα, ενώ πολύτιμες λύσεις θα δώσουν οι Κιτόκο, Παντελιάδης και Θεοδωρόπουλος.

Πλεονέκτημα για τον Αστέρα σήμερα έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα ο αγωνιστικός ρυθμός που έχει αποκτήσει έπειτα από 5 αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ με Ροβανιέμι (1-1 εκτός, 4-2 εντός), Μάιντς (0-1 εκτός, 3-1 εντός) και Μακάμπι. Μειονέκτημα για τους Αρκάδες το γεγονός ότι στο μυαλό τους θα έχουν σίγουρα τη ρεβάνς της Πέμπτης. Ακούγονται πολλά για το μέλλον του Ντε Μπλάσις, προς το παρόν παραμένει στο ρόστερ και δείχνει έτοιμος για ακόμη μια σπουδαία σεζόν. “Είμαστε σε αρκετά καλό βαθμό ετοιμότητας, μια κι έχουμε πέντε επίσημα παιχνίδια και ο αντίπαλος κανένα. Πρέπει ν’ αποδείξουμε, όμως, αυτήν την ετοιμότητα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που θα μας προκαλέσει ο ΠΑΣ. Το ματς θα κριθεί στα λιγότερα λάθη. Και οι δύο ομάδες είναι συγκροτημένες κι αυτή που θα έχει την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Πρέπει να έχουμε αμυντική συνοχή, λιγότερους κινδύνους στην επίθεση και να είμαστε αποτελεσματικοί”, είπε ο Στάικος Βεργέτης.

Προβάδισμα η Λούγκο κόντρα στη Μιράντες

Από την Ισπανία και πάλι και συγκεκριμένα από τη Seguda Division κρατάμε το «Διπλό» DNB (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Λούγκο κόντρα στη Μιράντες σε απόδοση 1.95. Στην 6η σεζόν του στο «τιμόνι» της Λούγκο, ο Κίκε Σετιέν αποφάσισε να προχωρήσει σε ανανέωση του υλικού, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι να παρουσιαστούν ισχυροποιημένοι στην προσπάθεια εισόδου στα πλέι οφ ανόδου. Από τις νέες αφίξεις, χρίζουν αναφορές αυτές του πρώην επιθετικού του Άρη, Νταβίδ Αγκάνθο, του δεξιού μέσου Νταβίδ Λόπεθ από την Μπράιτον, αλλά και οι δανεισμοί των Νταβίδ Φερέιρο (ΜΕ), Λουίς Φερνάντεθ (ΕΠ) και Πελάγιο (ΜΕ) από Γρανάδα, Λα Κορούνια και Έλτσε αντίστοιχα. Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σετιέν εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών φιλικών, τονίζοντας ότι έγιναν κόντρα σε σαφώς κατώτερες ομάδες, των οποίων τα γήπεδα επεφύλασσαν κινδύνους τραυματισμού για τους παίκτες του.

Αλώβητη φεύγει η Ρίο Άβε

Από την Πορτογαλία θα πάμε με το Χ2 της Ρίο Άβε κόντρα στην Εστορίλ σε απόδοση 2.00. Μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Σετούμπα με 2-0 η Ρίο Άβε γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Έλφσμποργκ στη Σουηδία, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το γκολ για τους Πορτογάλους σημείωσε ο Μαρσέλο στο 65’ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής του συλλόγου, Πέντρο Μάρτινς, μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση είπε: «Η Εστορίλ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, οργανωμένη σωστά από έναν προπονητή που γνωρίζω καλά. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα της. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι». Στην αποστολή που ανακοίνωση συμπεριλήφθηκαν οι Γκουστάβο και Αμπάλο, όχι όμως και οι Ζέεγκελααρ και Τζεμπόρ.

Τον πρώτο λόγο η ΑΪΚ Στοκχόλμης

Κλείνοντας από τη Σουηδία επιλέγουμε τον «Άσσο» της ΑΪΚ Στοκχόλμης με αντίπαλο τη Χάκεν σε απόδοση 1.90. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η σημερινή αναμέτρηση της «Friends Arena», καθώς τη φετινή σεζόν η Χάκεν δε δείχνει διατεθειμένη να μετατραπεί σε… εύκολη λεία. Η ΑΪΚ, από την πλευρά της, προέρχεται από μία «μίνι κοιλιά» δύο αγωνιστικών, στις οποίες μέτρησε μία ισοπαλία και μία ήττα (4-2 από την Έρεμπρο εκτός). Η αρνητική αυτή συγκομιδή την έχει αφήσει στο μακρινό -10 από την πρωτοπόρο Μάλμε (έχει αγωνιστεί ήδη), οπότε η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο σημερινό ματς. Στο 3-1-1 το σερί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Μεσοβδόμαδα η ΑΪΚ φρόντισε να «δέσει» τον προπονητή της, Αντρέας Άλμ, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το 2017. Στον αντίποδα, ο κεντρικός αμυντικός Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς αποχωρεί για λογαριασμό της ιταλικής Τζένοα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected