Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Άρης – Δήλωσε στη Football League αλλά δεν κάνει…προπονήσεις!

697fda26263eb6faf833ac013d435890_LΗ νέα διοίκηση Σκόρδα έστειλε τον φάκελο με τα απαιτούμενα έγγραφα για την Β’ Εθνική

Μπορεί η κατάσταση στον Άρη κάθε άλλο παρά ομαλή να χαρακτηρίζεται, αλλά η νέα διοίκηση των «κίτρινων» υπό τον Λάμπρο Σκόρδα προσπαθεί σταδιακά να ξεκαθαρίσει το θέμα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέας σεζόν. Όπως ήταν ήδη γνωστό ο νέος πρόεδρος των «κίτρινων» είναι υπέρμαχος της Football League και κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στη Β’ Εθνική. Έτσι, την Πέμπτη (28/8) εστάλη ο φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα και όπως διατείνεται η διοίκηση, έγινε εμπρόθεσμα και δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας για το πού θα παίζει ο Άρη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αποχή από τις προπονήσεις ελέω έλλειψης προπονητή!

Για δεύτερη σερί ημέρα έμειναν χωρίς προπόνηση οι «κίτρινοι» καθώς δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα προπονητή

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου δεν έφερε αλλαγές μόνο στη διοίκηση του Άρη αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ύστερα από την ανάληψη των ηνίων της ομάδας ξανά από τον Λάμπρο Σκόρδα, που σημαίνει ότι θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League, γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Έτσι, καθώς ο νέος διοικητικός ηγέτης των Θεσσαλονικέων δεν έχει ακόμη βρει τον αντικαταστάτη του Καλαϊτζίδη, το ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει «ακέφαλο». Συνέπεια αυτού είναι να μην διεξάγονται προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Οι παίκτες του Άρη λοιπόν πήραν… αναγκαστικά ρεπό την Τετάρτη (27/8) αλλά και την Πέμπτη (28/8) καθώς η απουσία προπονητή έχει ουσιαστικά αναστείλει τη… δράση στις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected