Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Οριστική η απόφαση για Γ Εθνική

b854fb4249d9420bbd022c6e571ac2cc_LΣυνέντευξη Τύπου παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (28/08) ο Σταύρος Δαϊλάκης, προκειμένου να αναφερθεί στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη Δόξα Δράμας, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δαϊλάκη:

«Ένας χρόνος έκλεισε και κάτι μέρες που ξεκίνησε ένας Γολγοθάς που εύχομαι να μην τραβήξει κανείς, γιατί στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν σημεία και τέρατα. Σε κομβικές στιγμές εμφανίζονται άτομα που διαταράσσουν την κοινή ποδοσφαιρική ηρεμία. Δήθεν, δήθεν – δήθεν που αγαπούν πιο πολύ από μας τη Δόξα Δράμας. Άρα εδώ στη Δράμα το μήνυμα είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε, αλλά το θέμα είναι ότι το κλίμα που διαμορφώνεται θα πρέπει να είναι ποιοτικό.

Έγιναν αυτά που έγιναν πέρυσι. Παρά τις δυσκολίες σώθηκε η ομάδα. Πολλοί είπαν να μη σωθεί. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι. Εγώ ήλπιζα, κρατώντας ανοικτό αυτό το μαγαζί ότι κάποιος ευφυής που αγαπάει το ποδόσφαιρο θα έρθει και θα πει «αυτή είναι ωραία φωλιά να επενδύσω».

Σημειώστε αυτό που θα είναι η απάντησή μου συνεχώς. Εγώ δεν ήρθα στη Δόξα για να ζήσω από τη Δόξα. Άλλοι ζουν από τη Δόξα.
Εδώ είμαστε που πρέπει μέχρι αύριο να τρέξουμε πολλά θέματα. Αυτή την ώρα «τρέχουν» πολλά θέματα. Με πήραν τώρα τηλέφωνο από την ΕΕΑ. Δεν εμφανίστηκε κανείς Άγγελος – πώς λέγεται – Ιωαννίδης. Μακάρι ο άνθρωπος, το λέω και το εννοώ, να αποδειχτεί και να μας διαψεύσει ότι πέτυχε τους χρόνους. Όταν ήρθε εδώ και κάναμε μία κουβέντα σοβαρή του είπα «πού να προλάβεις;».

Πρώτη φορά τον συνάντησα τον άνθρωπο, δεν τον ήξερα. Κάναμε μία φιλική κουβέντα. Μου εξέθεσε ότι εκπροσωπεί μέσω ενός συγγενικού του προσώπου έναν όμιλο από την Αγγλία που θέλουν να επενδύσουν 200 χιλιάδες λίρες και 300 χιλιάδες αργότερα. Και τώρα αν πάρει θα δω τα χρονικά περιθώρια για να δώσω και την τελευταία ευκαιρία για να το πετύχει.

Έχουμε πάρει την απόφασή μας να παίξουμε έντιμα στη Γ’ Εθνική. Εγώ θα βρω τον άνθρωπο που θα τρέξει την ομάδα και θα το κάνει έντιμα και καθαρά. Και θα δείτε ότι η επιλογή μου θα είναι αυτή που θα αρέσει στον κόσμο. Σέβομαι τον κόσμο. Ζω για τη Δόξα και δεν ήρθα για να ζήσω από τη Δόξα».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected