Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ατρόμητος Διαβατού – Τρεις συν…μία μεταγραφές στο φινάλε!

CIMG4404Τρεις μεταγραφές ακόμη για τον Ατρόμητο Διαβατού, λίγο πριν εκπνεύσει η περίοδος των καλοκαιρινών μεταγραφών. Μάλιστα, μέχρι τις απογευματινές ώρες αναμένεται να κλείσει ακόμη ένας ποδοσφαιριστής για τα μετόπισθεν, η οποία θα ολοκληρώσει το φετινό ρόστερ των “κυανολεύκων”.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτες του Ατρομήτου λογίζονται από σήμερα οι Σάκης Μπάκανος (φωτ.21/01/1978, αμυντικός) από τον ΑΣ Ειρηνούπολης, Μιχάλης Τσιφλίδης (20/01/1991, αμυντικός) από τον Απόλλων Λυκογιάννης και Αλέξανδρος Δαληγγάρος (07/09/1989, μέσος) από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ, το οποίο διαμορφώνεται εξ ολοκλήρου μαζί με μία ακόμη λύση στη θέση του στόπερ.

Για τον Σάκη Μπάκανο δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς αποτελεί μία από τις πλέον γνώριμες φυσιογνωμίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο 36χρονος αμυντικός, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο αλλά και με γεμάτες χρονιές όπου κι αν αγωνίστηκε, αποχώρησε από την ΑΣ Ειρηνούπολης, την οποία βοήθησε σημαντικά πέρσι στην άνοδο της στην Α1 Ερασιτεχνική. Μάλιστα στους πρωταθλητές του δευτέρου ομίλου της Α2, αγωνίστηκε κυρίως ως δεξί χαφ, πετυχαίνοντας και 9 τέρματα.

Οι Μιχάλης Τσιφλίδης και Αλέξανδρος Δαληγγάρος αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στα άκρα της άμυνας και της επίθεσης αντίστοιχα, έχοντας αρκετές συμμετοχές με τις προηγούμενες ομάδες τους.

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος έχει ήδη προσθέσει στο ενεργητικό του τους Μάκη Σπανό (Μακροχώρι, θα εκτελεί και χρέη προπονητή μαζί με τον Κώστα Παγγούρα), Αντώνη Καρατάσιο (Λευκάδια), Γιώργο Κλάψη (Θύελλα Σταυρού), Χρήστο Δημόπουλο (Αχιλλέας Νεοκάστρου), Παναγιώτη Πάτρα (Μακεδόνας Βέροιας) και Μάρκο Τζιάλι (Μακεδόνας Βέροιας).

*όλες οι LIVE μεταγραφές εδώ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected