Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Φίλιππος Μελίκης – Επιστροφή Ρομάριο!

Λουμάνι Ρομάριο

Δύο ακόμη προσθήκες για τον Φίλιππο Μελίκης, ο οποίος ολοκληρώνει με αυτές τις φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές. Οι δευτεραθλητές της Α1 Ερασιτεχνικής ενέταξαν στο δυναμικό τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά στην επιθετική αλλά και στην αμυντική λειτουργία αντίστοιχα.

Για τον Λουμάνι Ρομάριο βεβαίως, οι χειρισμοί της διοίκησης της ομάδας κρίνονται εξαιρετικοί καθώς έδωσαν τη δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή να μετρήσει τις δυνάμεις του αναζητώντας ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ταυτόχρονα δίνοντας την άδεια στον ίδιο να προπονείται με τους “ερυθρόλευκους”.

Παρά τη δοκιμή στον Αιγινιακό και τις επαφές με τον γειτονικό Πιερικό, καμία προσπάθεια δεν είχε την κατάληξη που ο ίδιος επιθυμούσε και μετά την αποχώρηση του από την Κ20 της Βέροιας, επιστρέφει στον Φίλιππο Μελίκης, στον οποίο αγωνίστηκε την περίοδο 2012-2013. Ο 19χρονος (11/09/1995) επιθετικός έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα ενώ η ταχύτητα τον βοηθά σημαντικά στο να αγωνιστεί τόσο ως “δεκάρι” όσο και ως ακραίος εξτρέμ.

Η δεύτερη σημερινή προσθήκη για τον Φίλιππο ακούει στο όνομα Κώστας Τσιάμπας. Ο 29χρονος (27/6/1985) σκληροτράχηλος αμυντικός επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την μετανάστευση του στη Γερμανία και θα ενισχύσει τα μετόπισθεν του Φίλιππου όντας αρκετά έμπειρος από την πολυετή παρουσία του στα γήπεδα της Ημαθίας. Είναι αδερφός του Τηλέμαχου που αγωνίστηκε πρόσφατα στον Φίλιππο Μέσης, ενώ έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Σταυρού, η οποία ήταν η τελευταία του ομάδα πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Με τις δύο αυτές μεταγραφές, οι “ερυθρόλευκοι” ολοκληρώνουν τη διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ και το “βάρος” πλέον πέφτει στην προετοιμασία για τον πολύ σημαντικό αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κόντρα στον ΦΑΣ στο ΔΑΣ της Νάουσας (7/8, 10.30πμ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected