Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Θύελλα Φιλώτα 0-2

Η Θύελλα Φιλώτα ήταν η νικήτρια στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Αχιλλέα στην Νεοκαισάρεια με 2-0 σκορ, σε ένα ματς που η ομάδα της Φλώρινας  έδειξε πιο έτοιμη ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και πήραν την φιλική νίκη σημειώνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους.

Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Παπανώτα άνοιξαν  το σκορ όταν ο Κλάζογλου με πλασέ  από κοντά νίκησε τον Γκεβρέκη ύστερα από προσπάθεια και πάσα του Μπετίμη, 0-1.

Στο  49΄ το δυνατό σουτ του Ραπτόπουλου απ πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια των φιλοξενουμένων άουτ ,με την ομάδα της Φλώρινας να διπλασιάζει τα τέρματα της με σουτ του Πασχαλίδη στο 76΄ενώ στο 82΄το σουτ του Ζηνόβιου βρήκε το αριστερό δοκάρι του Αλισανδράτου.

Οι  συνθέσεις των  ομάδων

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απ.Στύλος) : Γκεβρέκης (46΄Αλισανδράτος), Καπασακαλίδης (46΄Λαζαρίδης), Ραπτόπουλος (65΄Καθάριος), Τασίδης, Δημητρίου (65΄Ηλιάδης), Τσαγκαράκης, Τρικαλόπουλος (70΄Λάλλας), Κωτσιαρίδης (46΄Δερμίσης), Μακράκης, Νάκας (72΄Ζιγκερίδης), Γασπαράτος (60΄Παναγιωτίδης, 74΄λ.τρ. Τσιάμης).

Θύελλα Φιλώτα : (Ν. Παπανώτας) : Μιχαηλίδης, Κοσκερίδης, Σιδηρόπουλος Α., Μπάρμπαρης, Κλάζογλου, Πασχαλίδης, Γετίμης, Κόλα, Θεοδουλίδης, Σουσανίδης, Χαϊτίδης. Αγωνίστηκαν και οι Αποστόλου, Σιμηχανίδης, Ζηνόβιος, Μαρκόπουλος, Μισαηλίδης, Ανδρεάδης, Δελίδης, Σιδηρόπουλος Χ., Στασινόπουλος, Καραπέτρος, Βλαδίκας, Σβίρος.

*Δελτίο Τύπου Αχιλλέα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected