Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Λεβαδειακός – Λαμία (1-1) Δεν αγωνίστηκε ο Γεωργίου

phpThumb_generated_thumbnailjpgΣτο 1-1 έμεινε ο Λεβαδειακός με την Λαμία σε φιλική συνάντηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς σε ένα παιχνίδι που και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους βγάζοντας έτσι τα δικά τους συμπεράσματα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων (Ο Λεβαδειακός με Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και η Λαμία με Ηρακλή στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος).

Με τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Φάμπιαν Μποντραγκαράϊ κάνοντας έτσι το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «πρασίνους» δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία τα οποία είναι επιθετικά εκμεταλλεύσιμα.

Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να είναι και ιδιαίτερα προσεκτικές στις «μονομαχίες». Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης δείχνοντας πιο ποιοτικότερη και ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και αυτοί αρκετά καλά στοιχεία και φαίνεται οτι μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στη football league.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Στο 20* σε σέντρα του Παππά ο Βούκσεβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 43* ο Γιενκά με σουτ από πλάγια θέση λίγο έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές αλλαγές αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ αφού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες.

DSC_2227

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοχάρης με βοηθούς τους Κωτσαδάμ, Ντέμο.

Λεβαδειακός: Πιρζιρόφσκι (62* Μοσχονάς), Γεωργιάδης (62* Νικολακάκης), Πρόγιτς (758 Σκέμπης), Τόμας, Μάγκας (46* Κώτσιος), Γκόμεζ, Βούκσεβιτς, Μιλοσλάβιεβ (46* Ζίτο), Μάντζιος (71* Γιακουμάκης), Κονέ, Παππάς (62* Μπορνταγκαράϊ).

Λαμία: Blazic, Kamara (46΄ Φατιόν), Maric (46΄ Κωστόπουλος), Yenga (71΄ Αντωνόπουλος), Βασιλόγιαννης (71΄ Αντωνίου), Ζουλιώτης (71΄ Ντελέκος), Ρεπετσάς (46΄ Μουμίν), Νεόφυτος (60΄ Μκρτσιάν), Τσαμούρης (60΄ Λαμπρόπουλος), Φράγκος (46΄ Curjuric), Leandro (60΄ Χαϊκάλης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected