Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ – Απίστευτο αλαλούμ διοίκησης και προπονητή!

vosniadis-1_610x400Η στάση της διοίκησης και η εμπλοκή της σε αγωνιστικά θέματα έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ΑΕΛ. Ήδη, ο Γιάννης Αλεξούλης αποτελεί παρελθόν, ενώ οι…τρικλοποδιές των διοικούντων συνεχίζονται.

Το τεχνικό τιμ, όπως είναι λογικό τη δεδομενη χρονική στιγμή έχει ζητήσει φιλικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει κλείσει παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την Κυριακή.

Η διοίκηση και ο Βαγγέλης Πλεξιδας είχαν αντίθετη άποψη και ήρθαν σε συνεννόηση με εργοφυσιολόγο να περάσουν οι παίκτες από εργομετρικά.

Η συγκεκριμένη, αυθαίρετη ενέργεια έκανε όπως αναμενόταν έξαλλο τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com μιλώντας στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση τόνισε ότι… “όσο είμαι εγώ προπονητής δεν υπάρχουν εργομετρικά για την Κυριακή το πρωί… εργομετρικά θα περάσετε μόνο αν έρθει άλλος προπονητής”.

Ο τεχνικός των “βυσσινί” ενημέρωσε τους παίκτες του ότι το πρωί της Κυριακής θα παίξουν οικογενειακό δίτερμα.

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες έχουν “φουντώσει” οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Παναγόπουλο –ο οποίος μέχρι χθες σύμφωνα με δηλώσεις του δεν είχε δεχθεί καμία κρούση από την ΑΕΛ- να βρίσκεται στην Λάρισα.

Οι παραπάνω γεγονότα σηματοδοτούν εξελίξεις οι οποίες θα είναι και άμεσες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected