Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Τρίκαλα – Εξαιρετικό το κλίμα ενόψει Μακροχωρίου

7cfd78e4f18ae6d95cd97dd0092d032d_XLΔείπνο στη διοίκηση , το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, παρέθεσε απόψε ο υπεύθυνος της ταβέρνας “το Κατώγι” στα Παλιά Μανάβικα, Μπάμπης Σουφλάκης.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό, χαλαρό κλίμα, παρουσία όλων των διοικούντων του ΑΟ Τρίκαλα, των Χάρη Κουτσούρη , Γιάννη Τζώρτζη και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ στο μαγαζί βρέθηκαν και όλοι οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το αθλητικό ρεπορτάζ και δη το ρεπορτάζ του ΑΟ Τρίκαλα.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τη νέα προσπάθεια και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που αρχίζει την Κυριακή, ενώ τα πειράγματα με πρωταγωνιστές τους διοικούντες, έδιναν και έπαιρναν, δείγμα του πολύ καλού κλίματος, που υπάρχει ανάμεσα σε όλους στη ομάδα, κάτι πρωτόγνωρο τα τελευταία χρόνια.

Θα είναι ευχής έργον βέβαια οι χαρές και τα χαμόγελα αυτά να διατηρηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μέσα από τις επιτυχίες που θα φέρει η ομάδα εντός αγωνιστικών χώρων, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Ενωση Αποστόλου στο δημοτικό στάδιο.

Εικόνες απ’ το σημερινό δείπνο:

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected