Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η γνωριμία με τις ομάδες του 2ου ομίλου : ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

αρχείο λήψης

 

Μπορεί στους περισσότερους το όνομα να μην παραπέμπει σε ομάδα ποδοσφαίρου, ωστόσο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ο Οπούντιος Μαρτίνου αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη του Φθιωτικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα με έδρα τον οικισμό του Μαρτίνου του Δήμου Λοκρών (3.000 κατοίκους) ιδρύθηκε το μακρινό 1932 και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα εξέλιξης και κατόρθωσε να βρεθεί φέτος στα “σαλόνια” της Γ Εθνικής, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ (14 βαθμούς, 4 νίκες, 2 ισοπαλίες 0 ήττες, 9-1 τέρματα).

zaxarop43

Μάκης Ζαχαρόπουλος

Πρόεδρος του Οπούντιου είναι ο Μιχάλης Μπάτσος (πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα), ο οποίος προχώρησε άμεσα στην ανανέωση του προπονητή Μάκη Ζαχαρόπουλο, στον οποίο πιστώνει την εξαιρετική περσινή πορεία και την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει τους πρωταθλητές Φθιώτιδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Οι μεταγραφές του Οπούντιου

Μετά την ανανέωση με 10 περίπου ποδοσφαιριστές από την περσινή περίοδο, η διοίκηση έβαλε μπρος για την ενίσχυση της ομάδας και κρίνοντας από τους παίκτες που εντάχθηκαν στο δυναμικό των “πρασίνων”, η τελική…σούμα αποδεικνύεται άκρως ικανοποιητική. Κι αυτό γιατί επιλέχθηκαν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τη συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και παίκτες που ξεχώρισαν πέρσι στο τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας. Αναλυτικά οι μεταγραφές του Οπούντιου :

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Δημήτρης Ζιώγας

Γιώργος Πέππας (20 ετών, επιθετικός) από Λεβαδειακό, Μπομπανά Καντού (επιθετικός) από Αχιλλέα Δομοκού, Γιάννης Γκριτζάπης (21 ετών, μέσος) από Λαμία, Σπύρος Κουτσούμπας (22 ετών, αμυντικός) από Ένωση 2010, Δημήτρης Καρανάσιος (22 ετών, τερματοφύλακας) από Νίκη Λάφυστου, Βαγγέλης Πατσαρούχας (16 ετών, επιθετικός) από Ακαδημία Λαμίας, Δημήτρης Ζιώγας (33 ετών, επιθετικός) από Σαρακηνό Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Καπός (21 ετών, επιθετικός) από Λεβαδειακό, Δήμος Σπυριδάκης (28 ετών, αμυντικός) από τη Λαμία, Μπάμπης Μπαρκώσης (25 ετών, μέσος) από ΑΟ Κύμης.

δείτε εδώ τους παίκτες που ανανέωσαν αλλά και αυτούς που αποχώρησαν

Τα φιλικά προετοιμασίας

Αρκετές οι αναμετρήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τους “πράσινους”, ωστόσο ξεχώρισαν η μεγάλη νίκη επί του Λεβαδειακού αλλά και η κατάκτηση του Σούπερ Καπ του νομού, με θρίαμβο κόντρα στην Ένωση 2010. Αναλυτικά οι σπουδαιότεροι αγώνες :

DSC_1776

07/09/2014  Οπούντιος Μαρτίνου – Πανελευσινιακός  0-0

03/09/2014 (Τελικός Σούπερ Καπ)  Οπούντιος Μαρτίνου – Ένωση 2010  5-1 / Στυλιανός, Νικολόπουλος 3, Μαλέρδος  (δείτε το βίντεο)

24/08/2014  Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΟ Χαλκίς  0-0

17/08/2014  Οπούντιος Μαρτίνου – Λεβαδειακός  1-0 / Νικολόπουλος

*με στοιχεία από efthia.gr, φωτ. oldalex

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected