Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Η γνωριμία με τις ομάδες του 2ου ομίλου : ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

oikonomosΜία ακόμη ποιοτική ομάδα του 2ου ομίλου παρουσιάζει σήμερα το Imathia Sports News. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, δευτεραθλητής πέρσι στον αντίστοιχο όμιλο της Γ Εθνικής, προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος παρά την απώλεια σημαντικών μονάδων.

Ο σύλλογος της βόρειας Θεσσαλίας, με έδρα την Τσαριτσάνη του Δήμου Ελασσόνας (2500 κάτοικοι) ιδρύθηκε το 1953, χρονιά ορόσημο για το τοπικό ποδόσφαιρο καθώς επήλθε η συγχώνευση των σωματείων Δάφνη, Άρη, Ο.Π.Α., Οικονόμου και Τούγια από την οποία δημιουργήθηκε ο Αθλητικός Όμιλος Τσαριτσάνης με την ονομασία “Οικονόμος”. Έδρα της ομάδας το Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής, χωρητικότητας 800 θεατών.

2

Κώστας Κατσάρας

Πρόεδρος των “πρασίνων” παραμένει και φέτος ο Χρήστος Μούλτσιας, ενώ στο πόστο του προπονητή παρέμεινε ο απόλυτα επιτυχημένος Κώστας Κατσάρας, που οδήγησε πέρσι τον Οικονόμο στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου (61 βαθμοί, 17 νίκες, 10 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 59-25) και την καθιέρωσε ως μία από τις πλέον υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας.

Οι μεταγραφές του Οικονόμου

Παρά την απώλεια του Λεωνίδα Κωστούλα (πρώτου σκόρερ της ομάδας πέρσι με 13 γκολ), ο Οικονόμος κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από την κατηγορία αλλά νεαρούς εξελίξιμους από την περιοχή. Αναλυτικά :

0

Ηλίας Καραγιάννης

Βασίλης Γκαμπέτας (21 ετών, μέσος) από Αμπελωνιακός, Χρήστος Νάνος (23 ετών, αμυντικός) από Δόξα Κρανούλας, Δημήτρης Μανακούσιος (επιθετικός) από Φαλανιακός, Εμιλιάνο Σενκάι (20 ετών, μέσος) από ΑΕΛ, Κώστας Καλφούντζος (17 ετών, αμυντικός) από ΑΣ Πυργετού, Δημήτρης Μπαλής (25 ετών, μέσος) από Λαμία, Ηλίας Καραγιάννης (23 ετών, μέσος) από Τύρναβο, Γιάννης Αγριόδημος (23 ετών, τερματοφύλακας) από ΑΕΛ, Γιάννης Παπαϊωάννου (21 ετών, επιθετικός) από ΑΕΛ, Στράτος Αράπογλου (20 ετών, τερματοφύλακας) από Πανθρακικό Κ20, Γιώργος Μπλατσέρης (22 ετών, μέσος) από Μακεδονικό. 

Τα φιλικά του Οικονόμου

Πολύ δυνατές οι αναμετρήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την ομάδα του Κώστα Κατσάρα, που παρουσίασε πρόβλημα στο γκολ παρά το γεγονός πως δημιουργεί γενικότερα πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Αναλυτικά τα σπουδαιότερα ματς :

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

06/09/2014  Οικονόμος Τσαριτσάνης – Βατανιακός  0-1

23/08/2014  Δήμητρα Γιάννουλης – Οικονόμος Τσαριτσάνης  1-3 / Τόλιος 2, Αγριόδημος

19/08/2014  Οικονόμος Τσαριτσάνης – Τύρναβος  0-3

14/08/2014  Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-3 / Καραγιάννης 2, Κουλτσιάκης

*με στοιχεία από oikonomos.gr, athleticlarissa.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected