Super League 1

ΠΑΟΚ – Θετική κατάληξη με Αθανασιάδη!

1139534Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τη συγκατάθεσή του προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος θα ενημερωθεί πριν από την προπόνηση και θα υπογράψει μετά από αυτή. Διαβάστε ποιοι είναι οι όροι της συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους δύο άνδρες να αναλύουν τις θέσεις τους, όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Βρύζας μετέφερε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία έριξε το μπαλάκι λίγο αργότερα με δηλώσεις του ο Κλάους, ο οποίος επέμεινε στις αρχικές του απαιτήσεις.

Σήμερα ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Μια κίνηση, τόσο επικοινωνιακή, όσο και ουσίας.

680.000 ευρώ ετησίως και τεράστια ρήτρα

Τι προβλέπει η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη; Μετά από τη χθεσινή συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον 26χρονο επιθετικό, συμφωνήθηκε να μην υπάρχουν μπόνους γκολ και συμμετοχών και όλο το ποσό να συμπεριλαμβάνεται στις πάγιες απολαβές.

Ο Κλάους θα εισπράξει 680.000 ευρώ ετησίως σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2018).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr , μάλιστα, η συμφωνία προβλέπει και πολύ μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected