Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Το pre game των σημερινών αγώνων

4410daf3e9e77bbb680a59bcbc05d675_L (1)

Φωκικός – ΑΕΚ (Παρασκευή 12/9, 18.00 OTE SPORT 4/ Onsports)

Με τη νίκη τους με 4-0 στο ΟΑΚΑ οι «κιτρινόμαυροι» σχεδόν εξάλειψαν τις πιθανότητες έκπληξης, ενόψει της ρεβάνς στην Άμφισσα

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 του Φωκικού στο ΟΑΚΑ και στοχεύει να… σφραγίσει το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του ομίλου στη ρεβάνς της Άμφισσας που διεξάγεται στις 18.00 την Παρασκευή (12/9). Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν το 2 στα 2 στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, ενώ στον αντίποδα ο Φωκικός επιζητά μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του, καθώς έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της Ένωσης και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες του αναλογούν, γνωρίζοντας πως ουσιαστικά η… τύχη του εισιτηρίου έχει κριθεί.

Κυνηγώντας το… θαύμα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και το εύρος του εις βάρος του σκορ, η αποστολή του Φωκικού ενόψει της ρεβάνς έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Ωστόσο, άπαντες στην ομάδα της Άμφισσας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κυνηγώντας το… θαύμα αλλά κυρίως μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι, μια νίκη γοήτρου απέναντι στην ΑΕΚ. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Μαραντά είναι πως καταστρώνει τα πλάνα του έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οπότε, μετά και την επιστροφή του Ντάμπου σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μπορεί απερίσπαστος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στην Ένωση.

Με… συνταγή ΟΑΚΑ

Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να δίνει την ευκαιρία στον Δέλλα να ξεκουράσει παίκτες, αλλά ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε τόσο στον καταρτισμό της αποστολής όσο και στα πλάνα του για το αρχικό σχήμα πως μόνο αυτό δεν σκέφτεται. Όπως φάνηκε και από την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» την Πέμπτη (11/9) ο «Κολοσσός» προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του σαν να μην υπήρξε ποτέ το 4-0.

Έτσι, σε όσα φάνηκαν στα Σπάτα, ο «Δικεφάλος» αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Γροντής, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Μπακάκης, ενώ τα δυο ανασταλτικά χαφ θα είναι οι Ρόβας και Ανάκογλου. Όσο για τη μεσοεπιθετική γραμμή, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραβίδη, θα αγωνιστούν οι Πλατέλλας και Μπαρμπόσα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Τέλος, όσο για την αποστολή της ΑΕΚ, οι «εκλεκτοί» του Δέλλα είναι οι εξής: Ανέστης, Ντούνης Π., Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Σαρρής, Φαγέ, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Ντακόλ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπακάκης, Αραβίδης, Ντούνης Μ. και Σβάρνας.

61eb646a2550dbef4c512b4df133ba83_L

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ (Παρασκευή 12/9, 20.30)

Το ντέρμπι της Θεσσαλίας, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Λάρισας ξεχωρίζει στους επαναληπτικούς του Κυπέλλου Ελλάδας στο πρόγραμμα της Παρασκευής (12/9).

Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας υποδέχονται το βράδυ της Παρασκευής (12/9) στις 20:30 στο ΕΑΚ Βόλου τους «βυσσινί» της Λάρισας με… φόντο το εισιτήριο για τους ομίλους του… ανανεωμένου Κυπέλλου Ελλάδας.

Το «συγκρότημα» του Νίκου Παντελή καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη 1-ο στο «Αλκαζάρ» και να είναι αυτό που θα πάρει την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αντίθετα, το «αλογάκι» πάει στον Βόλο με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτέλεσε παρελθόν και στην θέση του ήρθε ο Λεωνίδας Παναγόπουλου, που θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι του Κάμπου.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Νίκος Παντελής είδε όλους τους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ωστόσο, η αποστολή θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (12/9) λίγες ώρες πριν την ρεβάνς με τους Λαρισαίους.

Αντίθετα, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος ανακοίνωσε την 20άδα που θα παρουσιαστεί στο ΕΑΚ Βόλου, όπου δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ντερνίς, Δεινόπαπας, Δεληζήσης και Τζούνιορ.

Η αποστολή της Λάρισας: Αποστολίδης, Παπαγιάννης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Εσπίν, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Πινδώνης, Περίκο, Τσιλιγκίρης, Σουάνης, Μπλέντι, Βερδού, Μάινθ, Ανασταστάκος, Στεφανίδης και Μπαλογιάννης.

Λαμία – Ηρακλής (Παρασκευή 12/9, 17.00 OTE SPORT 5/ Onsports)

19f4f24aafbb005433832f7015cfac70_L

Μετά το 1-0 υπέρ του «Γηραιού» στο «Καυταντζόγλειο» η ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα κρίνει έναν από τα εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους του Κυπέλλου.

Το γκολ του Περόνε από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο «Καυταντζόγλειο» χωρίζει Ηρακλή και Λαμία στη… μάχη για την εξασφάλιση ενός εκ των εισιτηρίων που οδηγούν στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου. Ενόψει της ρεβάνς, που διεξάγεται την Παρασκευή (12/9) οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ στοχεύουν στην ανατροπή, ενώ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη της στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στη διοργάνωση.

Οι «εκλεκτοί» για τη ρεβάνς

Με στόχο την ανατροπή της ήττας με 1-0 στο Καυταντζόγλειο, η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον Ηρακλή την Παρασκευή (12/9). Η ομάδα της Φθιώτιδας προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς το απόγευμα της Πέμπτης (11/9) και μετά το τέλος του προγράμματος ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός πλάνων τον νεοαποκτηθέντα Αρκούδα και τους Γεωργίου, Ζαχαρόπουλο, Μκρτσιάν, Ντελέκο, Ντάλλα και Χαϊκάλη. Αναλυτικά λοιπόν οι «εκλεκτοί» του έμπειρου τεχνικού είναι οι εξής: Μπλάζιτς, Γκέλης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κωστόπουλος, Μάριτς, Γιενκά, Λεάντρο, Καμαρά, Μουμίν, Βασιλόγιαννης, Τσούρτσουριτς, Λαμπρόπουλος, Γκούρμα, Νεόφυτος, Φράγκος, Φατιόν, Αντωνίου , Αντωνόπουλος, Τσαμούρης.

Με 20άδα στη Λαμία

Ο Γηραιός επικράτησε 1-0 των νεοφώτιστων και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να συνεχίσει την πορεία του στον θεσμό. Μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στη Μίκρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία. Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα ταξιδέψουν οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Πασάς, Τόσκας, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Σμίλτος, Βαλεριάνος, Κάσσος, Λουκίνας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης και Αγγελούδης.

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected