Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Εθνικός Κλειδιού 1-3

Πρεμιέρα για ΠΑΟΚ και Εθνικό στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής σήμερα, με τους “κυανόλευκους” να ξεκινούν με το δεξί και τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να παίρνουν κάτι θετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η εμπειρία όμως των παικτών του Εθνικού αλλά και η αποτελεσματικότητα σε καίρια χρονικά σημεία του αγώνα, έπαιξαν τον πλέον καταλυτικό ρόλο για την έκβαση του ματς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και βγήκαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Προειδοποίησαν αρχικά με τον Περηφανόπουλο (14′) η κεφαλιά του οποίου πέρασε λίγο άουτ αλλά και με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αστόχησε στο τετ-α-τετ απέναντι από τον Κωνσταντινόπουλο. Το γκολ αντ’ αυτού ήρθε σε ανύποπτο χρόνο, όταν στο 21′ ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των “ασπρόμαυρων” και με πλασέ άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, δεν σημειώθηκε η σπουδαία ευκαιρία, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση του και να ζητά περισσότερο το γκολ. Αυτό ήρθε τελικά με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο δεύτερο μέρος, όταν ο Στέλιος Νουρής βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά από προσωρινό διώξιμο του Γιώργου Μυλωνά και με ψιλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες του Εθνικού μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν πολλές λάθος μεταβιβάσεις, απόρροια βεβαίως και της πίεσης των γηπεδούχων.

Με την πάροδο του χρόνου όμως, η ομάδα του Κλειδιού ανέβασε την απόδοση της και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμπειρία αλλά και την κούραση των γηπεδούχων. Αρχικά ο Σωτήρης Παπαδόπουλος (72′) πέτυχε το 2-1, όταν δέχτηκε την ωραία κάθετη πάσα του Κιρκιλιανίδη και αφού πέρασε δύο αντιπάλους του πλάσαρε σωστά δίνοντας το προβάδισμα στους “κυανόλευκους”. Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε μία πολύ σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ο Μυλωνάς όμως πετάχτηκε εντυπωσιακά στη γωνία του και απεσώβησε το γκολ, που εκ των πραγμάτων θα άλλαζε την εικόνα του ματς.

Η…χαριστική βολή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80′ όταν ο Νικολόπουλος ελίχθηκε ωραία από δεξιά, πάσαρε στον Παπαδόπουλο, αυτός με τη μία βρήκε τον αμαρκάριστο Γιάννη Κιρκιλιανίδη ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κωνσταντινόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Κωνσταντινόπουλος, Ιατρόπουλος, Κουκλανιώτης, Παντέλογλου, Τερζής, Δημούλτσης, Αγγελίνας (62′ Παπαδόπουλος), Ευθυμίου (72′ Τσιρίδης), Δαληγγάρος (29′ Χαρίσης), Δαλήγκαρος, Νουρής.

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς, Παρασχόπουλος, Νικολόπουλος (82′ Δημητριάδης), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Πετικόπουλος, Κακατάτσιος, Φιρινίδης (75′ Κριτσάνης), Πολυζόπουλος (46′ Καλυβιώτης), Κιρκιλιανίδης, Παπαδόπουλος Σ.

φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected