Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Πανιώνιος (1-0) Λύγισε τον “Πάνθηρα”!

edceb7ef08aa1c2d48707eaa6af4845d_LΣεφτέ στις νίκες για τον Πανθρακικό, καθώς κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο στην Κομοτηνή, με σκόρερ τον Ιγκόρ.

Ο αγώνας μέτριος στην μεγαλύτερη διάρκεια του, ήταν μέτριος ως κακός. Οι ακρίτες κατέκτησαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς ως τώρα μετρούσαν δύο ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια.

Το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να πραγματοποιήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία στο τελευταία δέκα λεπτά , χωρίς όμως να πατήσουν την περιοχή του Πασχαλάκη.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Φλύαρος ο Πανθρακικός. Η εξέλιξη έδειχνε ότι δύσκολα κάποια ομάδα θα πετύχαινε γκολ. Στο 58, ο Χατζηισαΐας, ανέτρεψε τον Κάσες και σωστά ο Ηλίας Σπάθας, υπέδειξε πέναλτι.

Ιγκόρ ο λυτρωτής

Ο Ίγκορ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 59′ ανοίγοντας το σκορ για τους Θρακιώτες, ενώ ο Χατζηισαΐας για την ανατροπή αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Πανιώνιο με δέκα παίκτες.

Ήταν που ήταν μέτριο ως κακό το θέαμα, ήρθε και δεκάλεπτη διακοπή ρεύματος , στο 78’ με συνέπεια να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα. Η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από ένα δεκάλεπτο. Τίποτα το αξιόλογο δεν σημειώθηκε στο υπόλοιπο του αγώνα

Οι γηπεδούχοι απλά προσπάθησαν και τα κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και τα κατάφεραν ενώ ο Πανιώνιος, δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμιά περίπτωση

Ο κορυφαίος του αγώνα

Ο Ιγκόρ Ντε Σόουζα είναι ο ποδοσφαιριστής που διασώθηκε, από όσους αγωνίσθηκαν στην Κομοτηνή. Ο Βραζιλιάνος είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα, με πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος είναι σχεδόν η μοναδική απειλή των πρασίνων στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί καθώς έχει σκοράρει τα τρία από τα τέσσερα γκολ του Πανθρακικού.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Γκιγέρμο (46′ Ντιγκινί), Μεχία, Τζάνης (67′ Λαδάκης), Κάσες (79′ Χασομέρης), Σερφά, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος (89′ Σμυρλής), Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης (78′ Μασούρας), Χατζηισαΐας, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Ιμπαγάσα (60′ Γκέζος)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected