Κατηγορίες
Αθλήματα

32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ – Η Βεροιώτικη αποστολή

logogr1Αναχωρούν αύριο 25/09 από την Βέροια με τελικό προορισμό το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη, ο δρομέας υπερ-
απόστασης Ηλίας Καραϊωσήφ, Λογαχός Ειδικών Δυνάμεων στην Β” Μ.Κ. και ο αδερφός του Αλέξανδρος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ως Supporter.

Το «Εν Σώματι Υγιεί» όπως είχε προαναγγείλει με δημοσίευμα του στις 15/07/2014, ανέλαβε την επίσημη και συνεχή προπονητική επίβλεψη και επιστημονική καθοδήγηση του δρομέα από την Βέροια καθώς και την υποστήριξή του κατά την διάρκεια του αγώνα, όπως επίσης και χορηγός επικοινωνίας. Χορηγός της Βεροιώτικης αποστολής είναι ο κ. Δημήτριος Εμμανουηλίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας EM-DA Ltd, ο οποίος ανέλαβε εξολοκλήρου τα έξοδα συμμετοχής και διαμονής του αθλητή και του συνοδού του.

emmanoulidis-jpg

O αγώνας ξεκινάει την Παρασκευή το πρωί από τα προπύλαια της Ακρόπολης Αθηνών και τελειώνει μετά από 36 ώρες (ανώτατο χρονικό όριο) στην βάση του αγάλματος του Βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη. Για τον δρομέα από την Βέροια και τον συνοδό του, είναι η δέυτερη τους συμμετοχή, αφού στον περσινό αγώνα, στην πρώτη του συμμετοχή κατάφερε και τερμάτισε σε χρόνο 33 ώρες και 32 λεπτά, 9ος Έλληνας αθλητής και 57ος στην γενική κατάταξη! 

Στον φετινό αγώνα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον και θα πάρουν μέρος μεγάλα ονόματα των υπεραποστάσεων απ΄όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, στο «32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ» θα συμμετάσχουν 380 αθλητές και αθλήτριες από 42 χώρες. Ανάμεσα τους είναι και πολλοί που έχουν διακριθεί στο παρελθόν στη διοργάνωση.

Όπως συνηθίζεται στους μεγάλους σε διάρκεια και απόσταση αγώνες, κάθε αθλητής δικαιούται να έχει μαζί του έναν συνοδό ή όπως αλλιώς λέγεται «υποστηρικτή» (supporter). Η σημασία του supporter ειναι πολύ σημαντική στο οργανωτικό και ψυχολογικό κομμάτι, στην τροφοδοσία του δρομέα και στην προετοιμασία του πλάνου του αγώνα.

Υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης της πορείας κάθε αθλητή, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, απλά γνωρίζοντας τον αριθμό του αθλητή. Ο δρομέας από τη Βέροια τρέχει με τον αριθμό 313. 

Ζωντανή Μετάδοση 32ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

 Θα υπάρχει συνεχής 24ωρη ενημέρωση και από την σελίδα μας στο Facebook:
 https://www.facebook.com/enswmatiygiei

*r4rehab.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected