Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Το σημερινό πρόγραμμα και τα χθεσινά γκολ (vid)

08429467e010b5b2c152cc69fafb4dc9_LΤο κυρίως μενού της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, διεξάγεται την Τετάρτη (24/9) με 10 αναμετρήσεις.

Αναμφίβολα, από το πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι «μάχες» του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό στην Μαγνησία και του Πανθρακικού κόντρα στην ΑΕΚ, στην Κομοτηνή. Οι Βολιώτες υποδέχονται τους «πράσινους» στις 19:00 στο ΕΑΚ Βόλου, ενώ η ομάδα της Θράκης παίζει απέναντι στην Ένωση, στις 16:30.

Η αυλαία της δεύτερης μέρας ανοίγει σε οκτώ πόλεις. Την… τιμητική τους έχουν τα νησιά, καθώς στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Ζάκυνθο, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Στα Χανιά της Κρήτης, ο Πλατανιάς παίζει κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου και στην Μυτιλήνη, η ΑΕΛΚ υποδέχεται τον Τύρναβο.

Παράλληλα, δράση υπάρχει στην Θράκη με δύο ματς, καθώς εκτός από την Κομοτηνή και η Ξάνθη φιλοξενεί ματς Κυπέλλου, όπου η Skoda θα παίξει απέναντι στη Νίκη Βόλου. Στην Βέροια, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την ΑΕ Ερμιονίδας, στην Κατερίνη ο Αιγινιακός κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης και στην Αθήνα, ο Απόλλωνας Σμύρνης «μάχεται» με τον Φωστήρα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:00 στην πρωτεύουσα και τον Βόλο. Στην Μαγνησία, ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο «κλεινόν άστυ» ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Φωστήρα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου

Skoda Ξάνθη – Νίκη Βόλου (16:30)
Ζάκυνθος – ΟΦΗ (16:30)
Πλατανιάς – Εθνικός Γαζώρου (16:30)
Πανθρακικός – ΑΕΚ (16:30)
Βέροια – ΑΕ Ερμιονίδας (16:30)
Απόλλων Σμύρνης – Εργοτέλης (16:30)
ΑΕΛ Καλλονής – Τύρναβος (16:30)
Αιγινιακός – Αστέρας Τρίπολης (16:30)
Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός (19:00)
Πανιώνιος – Φωστήρας (19:00)

Τι έγινε στα χθεσινά ματς

Μικρή… συγκομιδή τερμάτων… ανέδειξε η πρώτη μέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, μια και σε τρεις αναμετρήσεις σημειώθηκαν μόλις τέσσερα γκολ.

Αρχικά, στον αγώνα του Καυτανζογλείου Σταδίου, ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό για τον 4ο όμιλο, ενώ στα Ψαχνά, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του τοπικού Ηρακλή για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου. Τέλος, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη 1-0 κόντρα στην Παναχαϊκή στον 1ο όμιλο.

Δείτε τα γκολ από τις αναμετρήσεις της Τρίτης:

Ηρακλής – Λεβαδειακός 1-1

Ηρακλής Ψαχνών – Ατρόμητος 1-0

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός 0-1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected