Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

ΠΑΟ Κρουσσώνα : “Ολόκληρη Κρήτη, έστειλαν βοηθό από Αθήνα!”

paok-edra_610x400Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στον Κρουσώνα για τους ορισμούς της ΚΕΔ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Πειραιά

Συγκεκριμένα ενώ η ΚΕΔ όρισε διαιτητή και πρώτο βοηθό από την ΕΠΣ Ρεθύμνου τους Κετεσίδη και Βυζιργιανάκη, στέλνει για δεύτερο βοηθό τον Τζάκο από την ΕΠΣ Αθηνών. Αυτό σημαίνει ότι για τον δεύτερο βοηθό, οι Κρουσανιώτες θα πρέπει να πληρώσουν στο εξοδολόγιο διαιτησίας περίπου 500 ευρώ παραπάνω μόνο για οδοιπορικά και διανυκτέρευση!

«Δεν είναι δυνατόν να στέλνουν σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, τον δεύτερο βοηθό διαιτητή από την Αθήνα, όταν η Κρήτη είναι γεμάτη βοηθούς. Πέρυσι πληρώσαμε περισσότερα από 20.000 ευρώ μόνο στις διαιτησίες και δυστυχώς και φέτος αρχίζουμε άσχημα σε αυτόν τον τομέα. Εφιστούμε την προσοχή σε κάθε αρμόδιο φορέα και ζητάμε επιτέλους να αφουγκραστούν τα κέντρα αποφάσεων την αγωνία των παραγόντων και των σωματείων, σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα, Μπάμπης Μερονιανάκης.

Ήδη έχει ενημερωθεί για το ζήτημα η ΕΠΣ Ηρακλείου και αναμένεται ο κ. Τζώρτζογλου να στείλει επίσημη διαμαρτυρία στην ΕΠΟ, όπως και ο ΠΑΟ Κρουσώνα θα διαμαρτυρηθεί επισήμως με έγγραφό του προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected