Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Μετέτρεψε σε…θύμα τη Σεβίλλη! (vid)

ad3453af34b0cf7b361efe1fa07d0ff4_LΕντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ατλέτικο Μαδρίτης που διέλυσε 4-0 την Σεβίλλη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Στους δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα της Μαδρίτης έκανε μεγάλη εμφάνιση στο «Βιθέντε Καλντερόν» όπου φιλοξένησε την Σεβίλλη διαλύοντάς τη με το εμφατικό 4-0.

Στο 19’ ο Κόκε άνοιξε το σκορ για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League. Στο 42’ όλα έδειχναν πως τελείωσαν για τους γηπεδούχους καθώς ο Νίγκεθ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σημείωσε ακόμα δύο τέρματα. Στο 83’ ο Ραούλ Γκαρσία από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Χιμένεθ στο 89’.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μόγια, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσάλντι, Γκάμπι (46’ Ραούλ Γκαρσία), Τιάγκο, Αρντά Τουράν, Νίγκεθ (64’ Γκρίετσμαν), Κόκε, Μάντζουκιτς (73’ Ραούλ Χιμένεθ).
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγκέιρας, Παρέχα, Κολοντζιέτζακ (46’ Μπανέγα), Τρεμουλινάς, Μπιά, Καρίσο, Κρισόβιακ, Βιντάλ (78’ Ντελοφέου), Μπακά, Βιτόλο (46’ Σουάρεζ).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected