Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 4-0

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας του μαχητικού Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου με 4-0. Οι “ασπρόμαυροι” φόρτσαραν στο τέλος και με χατ-τρικ του Χαρισούδη, φιγουράρουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, σε ακόμη ένα παιχνίδι τους, κατάφεραν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στον αντίπαλο τους και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον πρωταγωνιστή και MVP του σημερινού παιχνιδιού, Δημήτρη Χαρισούδη. Ο 31χρονος επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, παράβαση που υποδείχτηκε στον Ανδρέου, ο οποίος σύμφωνα με τον ρέφερι κ. Βρέσκα, χρησιμοποίησε το χέρι του σε σέντρα επιτιθέμενου.

Το γρήγορο γκολ έδινε άλλον αέρα στους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι ωστόσο ζήτησαν και το δεύτερο γκολ στη συνέχεια. Χαρισούδης και Θανάσης Κίτσας δεν βρήκαν στόχο στις ευκαιρίες που καταγράφηκαν μέχρι την ανάπαυλα, ενώ και ο Άρης βγήκε τρεις τουλάχιστον φορές με αξιώσεις στην επίθεση, χωρίς ωστόσο να απειληθεί σοβαρά ο Κώστας Θεοδώρου.

Η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή και τους “κιτρινόμαυρους” να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν προβλήματα στα αντίπαλα καρέ. Όσο το σκορ παρέμενε στο ρευστό 1-0, διατηρούσε και το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, στο 71ο λεπτό όμως ο Διαμάντης Λαδάς έδωσε τη…χαριστική βολή στην ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου. Ο Χαρισούδης κινήθηκε ωραία στα πλάγια, έκανε την παράλληλη πάσα στον σκόρερ και αυτός με ωραίο σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο κάνοντας το 2-0, στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο του αγώνα.

Η συνέχεια ήταν ουσιαστικά διαδικαστική, με τον ΠΑΟΚ μάλιστα να πετυχαίνει ακόμη δύο τέρματα με τον Χαρισούδη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Μπουκλάς Γ.Α., Μπουκλάς Γ.Ε., Μπουκλάς Α. (84′ Θεοδώρου Κυρ.), Κίτσας Λ., Χαρισούδης, Τζέπης, Λαδάς, Κούκλας (63′ Μπουκλάς Αν.), Πατατούκας (77′ Κίτσας Δ.), Κίτσας Θ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος, Τσίπης Χ.Σ., Κουτσιάδης, Μωραϊτης Γ., Παπαδόπουλος Κ., Ανδρέου, Τσίπης Χ.Α., Αραπέλης, Τάνης (65′ Μανουσαρίδης), Τσέκα, Δαρδακούλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected