Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Άτλας Ζερβοχωρίου 0-1

DSCN1715Μεγάλης σημασίας νίκη που τον φέρνει στο δεύτερο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε σήμερα ο Άτλας Ζερβοχωρίου, επικρατώντας με 0-1 στο Διαβατό επί του τοπικού Ατρομήτου. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με πολλές μονομαχίες σε όλο το 90λεπτο και κρίθηκε τελικά με ένα γκολ-πέναλτι του Ηλία Σιδηρόπουλου στο 13′.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο του Ατρομήτου και θα δείτε, εκτός του ρεπορτάζ, φωτογραφίες από το πρώτο 45λεπτο αλλά και στιγμιότυπα από το ίδιο διάστημα.

Οι 50 περίπου οπαδοί της αναμέτρησης (ανάμεσα τους και ο πρώην προπονητής των γηπεδούχων, Σάκης Παγγούρας) παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη (επέστρεψε σε γνωστά…λημέρια, όπως και ο γιος του Ανέστης με τον Νίκο Αλμαλιώτη) κατόρθωσε να πετύχει το γρήγορο γκολ, το οποίο διαχειρίστηκε σωστά στη συνέχεια και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, κράτησαν τους πολύτιμους βαθμούς και φιλοξενούν τον ΑΣ Ειρηνούπολης την επόμενη αγωνιστική με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

DSC_0045

Το πρώτο 10λεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με τον Άτλα ωστόσο να κερδίζει πολλές μονομαχίες στο κέντρο και να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση. Σε μία από αυτές τις προσπάθειες, ο Ισλαμίδης κινήθηκε ωραία στη γωνία της μεγάλης περιοχής και ανατράπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό, με τον ρέφερι κ. Τρέβλα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο MVP της 2ης αγωνιστικής, Ηλίας Σιδηρόπουλος ο οποίος ξεγέλασε τον Γιώργο Μανιόπουλο και άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας μάλιστα το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, όλα από την άσπρη βούλα.

Η συνέχεια ήταν εξόχως ενδιαφέρουσα, με τους γηπεδούχους να είναι αναγκασμένοι πλέον να ρισκάρουν και τους “κυανόλευκους” να είναι πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα. Στο 34′ σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν Σπανός και Τσακαλίδης συνδυάστηκαν ωραία, ο τελευταίο πάσαρε αριστερά στον Μπάκανο και αυτός με λόμπα κεφαλιά έστειλα τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γαϊτανίδη.


 

Το ρεπορτάζ του Άτλα Ζερβοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe Bar “Relax”, Κεντρικής 141 στη Βέροια


 

Στο δεύτερο 45λεπτο το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση. Οι φάσεις που σημειώθηκαν η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη, με πιο χαρακτηριστικές εκατέρωθεν ένα εξ επαφής σουτ του Σπανού που πέρασε λίγο άουτ και ένα πλασέ του Μπάμπου για τον Άτλα που…ξύρισε το οριζόντιο δοκάρι. Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι κ. Τρέβλα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα και τους γηπεδούχους να δέχονται τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα που τους αφήνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Βοηθοί του κ. Τρέβλα, οι κ.κ. Διαμαντόπουλος και Μαργαρίτης.

DSCN1732

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Ασλάνογλου, Καμπάς, Κλάψης, Λιλιόπουλος, Καρατάσιος, Αρβανιτίδης, Συμεωνίδης, Σπανός, Μπάκανος, Τσακαλίδης.

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Μπάμπος, Πρόιος, Κρουσταλάς, Διαμαντίδης, Ρόκκο, Αλμαλιώτης Ν., Σπυριδωνίδης, Τζίμος Α. (78′ Δημητρούσης), Σιδηρόπουλος (82′ Λέκκας), Ισλαμίδης (85′ Κυριακίδης).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected