Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πύρασος – Δωτιέας Αγιάς 0-0, 3-4 πέναλτι

48b224108fece8d70403dabdb055edbc_LΣτη διαδικασία των πέναλτι και χάνοντας τα δύο τελευταία χτυπήματα, ο Πύρασος αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η κανονική διάρκεια και η παράταση στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου κόντρα στον Δωτιέα έληξαν 0-0, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 66ο λεπτό, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκαν οι Αγχιαλίτες.

Έγινε ματς με πολλά νεύρα, ελάχιστες φάσεις, πολλές διακοπές. Δεν είναι υπερβολή αν αναφέρουμε ότι ο γιατρός μπήκε δέκα φορές στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πύρασος είχε τις καλύτερες φάσεις. Μόλις στο 2ο λεπτό, από κόρνερ του Γ. Κοντοβά, ο Στεφανής πήρε κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ, ενώ ωραία προσπάθεια του Π. Κοντοβά στο 9′ ολοκληρώθηκε με σουτ από καλή θέση, που κόντραρε στον Κοκκίνη.

Στη συνέχεια, ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις από τον Τσατσαλίδη πέρασε ψηλά άουτ και ωραίο σουτ του Σωτηρόπουλου έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Χαλάτσης. Η καλύτερη φάση για τους “κυανόλευκους” σημειώθηκε στο 41ο λεπτό όταν ο Κοτζαθανάσης πέρασε κάθετη πάσα και ο Π. Κοντοβάς πρόλαβε την έξοδο του Σταυράκη. Η προβολή του όμως έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αναστασίου είχε σουτ ψηλά άουτ από ευνοϊκή θέση, ενώ στο 54′ φάουλ του Ουέλινγκτον από πλάγια, σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Ο Χότζα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 66ο λεπτό, ενώ για το σύλλογο της Αγιάς, η μεγάλη φάση ήταν αυτή του 80ού λεπτού όταν ο Ουέλινγκτον βρήκε καταπληκτικά τον Δημολιό, ο οποίος ολομόναχος στο ύψος της μεγάλης περιοχής, πλάσαρε άουτ.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση που άρχισε με φάση για τον Πύρασο. Από κεφαλιά πάσα του Σπ. Γκάγκα, η μπάλα στρώθηκε στον Κίτσο, ο οποίος έπιασε ευθύβολο σουτ από τη μεγάλη περιοχή αλλά λίγο άουτ. Τελευταία επικίνδυνη στιγμή στο ματς στο 107′ όταν παράλληλη σέντρα, εξουδετέρωσε με το ένα χέρι ο Χαλάτσης προ του Λεμά.

Τα πέναλτι

Στη διαδικασία των πέναλτι, ο Δωτιέας είχε πρώτος την εκτέλεση με τον Βαρουξάκη που ευστόχησε. Ο Σπ. Γκάγκας ισοφάρισε, ο Κοκκίνης έκανε το 2-1 και ο Π. Κοντοβάς το 2-2. Ο Κουρδής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μπασδάνης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Πετρουζέλης και Λεμά σκόραραν για την Αγιά, ενώ Γιάννης Κοντοβάς και Στεφανής έχασαν τα δύο τελευταία πέναλτι, τα οποία πέφτοντας στη σωστή γωνία, απέκρουσε ο Σταυράκης, πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης.

Συνθέσεις

Πύρασος : Χαλάτσης, Γκάγκας Σπύρος, Γκίκα (46′ Κίτσος), Κοντοβάς Γ., Κουτζαθανάσης, Στεφανής, Μπαζάνης, Βαγγελάκος (62′ Μυριώτης), Κιουρέλης (41′ Γκάγκας Λεωνίδας), Κοντοβάς Π.,Αναστασίου

Δωτιέας Αγιάς : Σταυράκης, Χότζα, Κοκκίνης (65′ Γούτος), Κοκκίνης, Κουρδής, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης (110′ Βαρουξάκης), Ντακούλας, Κουβελάς, Ουέλινγκτον (98′ Λεμά), Σωτηρόπουλος (59′ Δημολιός)

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected