Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Άρης – Πήρε φόρα στα μεταγραφικά, έκλεισε και Κωνσταντινίδη!

sialmas_610x400Φουριόζος στα μεταγραφικά ο Άρης που ετοιμάζεται να αποκτήσει τους τρεις παίκτες. Στη Θεσσαλονίκη απ’ το βράδυ οι δύο πρώτοι.

Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, ο Άρης φορτσάρει στα μεταγραφικά για να ολοκληρώσει το ρόστερ του!

Το βράδυ περίπου τα μεσάνυχτα έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Δημήτρης Σιαλμάς και Μάουρο Πόι. Τους δύο παίκτες τους περίμεναν μέλη της διοίκησης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αφότου λοιπόν περάσουν από εξετάσεις (Ο Πόι είχε… κοπεί στα εργομετρικά πριν μέρες στον Παναργειακό) και είναι όλα «κομπλέ», θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και θα ανακοινωθούν απ’ τους κίτρινους.

Η ενίσχυση, όμως, δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός «έκλεισε» τον Βασίλη Κωνσταντινίδη.

Ο 29χρονος επιθετικός, που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση, είδε στη Φλώρινα την ομάδα (στο ματς με την Θύελλα Φιλώτα) και ενδεχομένως μέσα στην Δευτέρα να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή!

Υπενθυμίζεται πως τα κίτρινα αναμένεται να φορέσουν και οι Μάριος Παπαδόπουλος, Ατματσίδης και Προβατίδης που τις προηγούμενες ημέρες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Άρη.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected