Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκος Σαλτουρίδης : “Η ομάδα είναι του χωριού και όλοι είμαστε κάτω απ’ αυτήν…”

1969274_743111379090140_8678020587316160565_n

Τον απολογισμό των πρώτων αναμετρήσεων της ομάδας αλλά και την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε από την αρχή της προετοιμασίας, αναλύει με ανακοίνωση του ο διαχειριστής της σελίδας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, Νίκος Σαλτουρίδης. Αναλυτικά τι αναφέρει :

“Σαν συνέχεια της περσινής εξαιρετικής εικόνας, η ομάδα μας ξεκίνησε ικανοποιητικά τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά (μια νίκη στην έδρα μας και δύο ισοπαλίες σε δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια), αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μεγάλος αριθμός φιλάθλων ακολουθεί την ομάδα εντός και εκτός έδρας.

Μας άφησε βέβαια μια πικρή γεύση ο αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου μετά από 120 λεπτά αγώνα με τη μεγάλη Νάουσα, αλλά ένα χαμένο πέναλτι δεν αναιρεί την μεγάλη προσπάθεια του προπονητή και των ποδοσφαιριστών μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια στηριζόμενοι στο ομαδικό πνεύμα και στη διάθεσή μας να ευχαριστιόμαστε το χόμπι μας και να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε – όπως έχουμε ξαναπεί – το ποδόσφαιρο γιορτή για το χωριό μας. Θέλουμε και περιμένουμε όλους τους φίλους της ομάδας στο πλευρό μας. Άλλωστε η ομάδα είναι του χωριού και όλοι είμαστε κάτω απ’ αυτήν…

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας και στους παίκτες μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected