Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Προβάδισμα η Βιτόρια Μπαΐα, Over στη Θεσσαλονίκη

Betarades_1000x600Σε χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούμε και σήμερα, περιμένοντας την προκριματική φάση του EURO 2016, με τις εθνικές ομάδες να επιστρέφουν εκ νέου στη δράση την Πέμπτη. Στο πρόγραμμα της Τετάρτης, οι επιλογές είναι περιορισμένες, ωστόσο προκύπτουν κάποιες ενδιαφέρουσες στοιχηματικά προτάσεις τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ.

Κερδίζει η Βιτόρια Μπαΐα

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον αγώνα Βιτόρια Μπαΐα – Γκοΐας για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90 στη NetBet. Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η Βιτόρια Μπαΐα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Μποταφόγκο με 2-1 εντός έδρας και βρίσκεται οριακά πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας έναν βαθμό λιγότερο απ’ τη Σαπεκοένσε. Παρότι εξακολουθεί να δέχεται εύκολα γκολ, καταφέρνει να βρίσκει και εκείνη τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που τη βοηθάει σημαντικά στο να «τσιμπάει» βαθμούς και να παραμένει πάντα στο «κόλπο» της παραμονής. Από την άλλη, Μ’ ένα γκολ του Ραμόν στο 35ο λεπτό, η Γκοϊάς, επικράτησε με 1-0 εντός έδρας της Φιγκεϊρένσε αφήνοντας πίσω της, τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού σε πρωτάθλημα και Σουνταμερικάνα, όπου δεν σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια της έχοντας ισάριθμες ήττες. Ανέβηκε στη 10η θέση και απέχει έξι βαθμούς απ’ την επικίνδυνη ζώνη, με την επίθεσή της πάντως να παραμένει ιδιαίτερα προβλέψιμη και να μην μπορεί να φανεί ιδιαίτερα απειλητική.

Over στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ για το Κύπελλο Ελλάδος, με την επιλογή μας να είναι το Over 150.5 πόντοι σε απόδοση 1.85 (ο αγώνας είναι νοκ-άουτ για την προημιτελική φάση). Με δεδομένο ότι ένας από τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ θα αποκλειστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι, για κάθε άλλη ομάδα το Κύπελλο είναι ένας στόχος για καλή πορεία. Καθαρό φαβορί ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας. Τέτοια εποχή δεν μπλέκουμε με νικητή στο ζεύγος γιατί υπάρχουν πολλές αλλαγές και στα δύο ρόστερ. Θα πάμε με το Over 150.5 πόντων που φαίνεται μεγαλύτερο του αναμενομένου αλλά και οι δύο ομάδες έδειξαν ικανές να το ξεπεράσουν. Ο ΠΑΟΚ από τα φιλικά έδειξε διάθεση πολύ γρήγορου παιχνιδιού, σχεδόν άναρχου. Σε κάθε ευκαιρία ψάχνει αιφνιδιασμό ενώ σε οργανωμένη επίθεση η μπάλα φεύγει πολύ γρήγορα από τα χέρια των παιχτών. Για τον ΚΑΟΔ υπάρχουν λιγότερα δεδομένα, ένα τουρνουά στην Βουλγαρία όπου ηττήθηκε 86-103 από τη Ρίλσκι και επικράτησε 81-77 της ΜΖΤ Σκοπίων. Γρήγορος ρυθμός αναμένεται απόψε στην Πυλαία και το over ενισχύεται αν ο ΚΑΟΔ μείνει κοντά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιλογή λοιπόν το Over 150.5.

«Σκληρή» εντός έδρας η Τρίερ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το χάντικαπ +6.5 πόντων της Τρίερ σε απόδοση 1.90 στο ματς Τρίερ – Άρτλαντ για το πρωτάθλημα της Γερμανίας. Η Τρίερ είναι παραδοσιακά πολύ σκληρή ομάδας εντός έδρας και παρά το γεγονός ότι έχει συνήθως αρνητικό ρεκόρ στα εντός, οι ήττες της έρχονται μετά από μεγάλη μάχη. Η Άρτλαντ δεν έπαιξε καλά στο Γκέτινγκεν δύο ημέρες πριν και θα έχει κάποια κούραση παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στην έναρξη της περιόδου. Στην Γερμανία οι έδρες είναι πολύ σημαντικές και αν εξαιρέσουμε τις πολύ δυνατές Μπάγερν, Άλμπα, Όλντενμπουργκ και τα προηγούμενα χρόνια Μπάμπεργκ, οι υπόλοιπες δυσκολεύονται σε οποιοδήποτε γήπεδο. Καλό το +6.5 της Τρίερ που αν δε νικήσει μπορεί να μείνει κοντά για όλο το 40λεπτο. Φυσικά τέτοια χάντικαπ κινδυνεύουν στα τελευταία λεπτά αν όλα πάνε στραβά, απόδειξη τι έπαθε η Φρανκφούρτη από την Ουλμ την Κυριακή. Ενώ ήταν μπροστά σε όλο τον αγώνα, κατάφερε και ηττήθηκε με διαφορά 7 πόντων (70-77) στο τελευταίο λεπτό με συνεχόμενες βολές των παιχτών της Ουλμ. Επιλογή η Τρίερ +6.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν εγγραφθείτε σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected