Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ – Παρουσιάστηκε η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ (vid)

8e774acf0d7cdecb0435075311434bcf_LΠαρουσιάστηκε από την ΕΠΟ η νέα συνεργασία με την ΟΠΑΠ ΑΕ, η οποία για πρώτη φορά προβλέπει χρήματα και για τις υποδομές, με τον Γιώργο Σαρρή και τον κ. Ζίγκλερ να συμφωνούν πως υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές.

Έγινε το πρωί της Τετάρτης (08/10), η παρουσίαση της νέας συμφωνίας της ΕΠΟ με την ΟΠΑΠ ΑΕ. Στην εκδήλωση της χορηγικής συμφωνίας των δύο πλευρών, εκ μέρους της Εθνικής Ομάδας βρέθηκαν ο προπονητής Κλάουντιο Ρανιέρι, ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων Γιώργος Καραγκούνης και οι διεθνείς Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Φορτούνης, Χάρης Μαυρία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε πρώτος τον λόγο και αναφέρθηκε στη σημασία της νέας αυτής συμφωνίας, επισημαίνοντας πως η συνεργασία θα έχει χρονική διάρκεια τεσσάρων ετών και για πρώτη φορά θα υπάρξει συνεργασία των δυο πλευρών για τις υποδομές. Όπως ανέφερε, στόχος όλων είναι να υπάρξουν αποτελέσματα μετά το πέρας της τετραετίας.

«Η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την κορυφαία χορηγική συνεργασία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι 4ετής συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και πρωτίστως αφορά τις Εθνικές ομάδες ανδρών και τις υπόλοιπες. Για πρώτη φορά θα υπάρξει συνεργασία και χορηγία για τις υποδομές. Ένα χώρο τον υποδομών που η ΕΠΟ έχει λειτουργήσει αρκετά καλά, αλλά πιστεύουμε πως με αυτή τη χορηγία του ΟΠΑΠ θα μπορέσουμε και σε θέματα λειτουργίας και τεχνογνωσίας να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Είναι το αύριο του ποδοσφαίρου οι συγκεκριμένες ηλικίες. Η ΕΠΟ είναι περήφανη που και τα προηγούμενα χρόνια είχε αυτή τη συνεργασία, αλλά και τώρα που ο ΟΠΑΠ λειτουργεί με νέο Διοικητικό καθεστώς γιατί πιστεύει πως μπορούμε σε αυτή τη συνεργασία, με τον οργανισμό αυτόν ο οποίος διαχρονικά βοηθάει να ανεβάσουμε το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω πως στο τέλος αυτής της 4ετους συνεργασίας, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι και θα φανούν τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΟΠΑΠ και ευελπιστώ να υπάρξει και άλλη συνεργασία μετά από τη σημερινή», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Ζίγκλερ, πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ σήμερα. Με αφορμή αυτή τη σημαντική ανακοίνωση, όπως γνωρίζετε ο ΟΠΑΠ είναι χορηγός της Ελλάδας αρκετά χρόνια. Η Εθνική έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές μέσα από τις νίκες της και τις επιτυχίες και πολλές φορές έχει κάνει το ακατόρθωτο κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη σημασία έχει πως δείχνει πάντα αγωνιστικό χαρακτήρα. Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της χορηγίας μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είναι μία επιτυχημένη συνεργασία που βασίζεται σε κοινές αξίες. Η ΟΠΑΠ αναμένει τις επόμενες σεζόν που σίγουρα θα είναι επιτυχείς. Θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξε ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει σπουδαίες στιγμές με το καθαρό και τίμιο παιχνίδι. Τα μέλη της ομάδας θα συνεχίσουνε να αποτελούν πρότυπα για νέους παίκτης.

Ατενίζουμε το μέλλον. Ο κύριος σκοπός είναι να διασφαλίσουμε πως το μέλλον αυτό θα στηρίζεται σε γερές βάσεις. Στοχεύουμε στη νεολαία γιατί αποτελεί το πιο πολύτιμο κομμάτι της χώρας.

Αναπτύσσουμε και θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα υποστήριξης ποδοσφαιρικών ακαδημιών. Μέσω της πολύτιμης συνεργασίας μας με την ΕΠΟ θα υποστηρίξουμε 125 αθλητικές ακαδημίες ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 7-10 ετών σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τελικός αυτός ο αριθμός. Στις επόμενες χρονιές αυτός θα αυξηθεί. Έχουμε συνεργαστεί στενά με την ΕΠΟ για να αναπτύξουμε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα φέρουν τα παιδιά στον αθλητισμό. Πολύ σύντομα θα παρουσιαστούμε το πρόγραμμα με περισσότερες λεπτομέρειες. Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΟΠΑΠ είναι περήφανος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Για το 2013 η ΟΠΑΠ κατέβαλλε 350 εκατομμύρια ευρώ στο κράτος. Θέλω να διαβεβαιώσω πως η ΟΠΑΠ θα συνεχίσει την προσφορά της στο κράτος»

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected