Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Αχιλλέας Νάουσας 1-2

Ένα πραγματικά πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο της Μέσης, ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη. Το “ροζ φύλλο” αγώνα κατέκτησε τελικά ο Αχιλλέας Νάουσας, που κατάφερε με ένα τέρμα του Παναγιώτη Καραμεταξά στο 82′ να πάρει την πολύτιμη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Γιάννου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και συνεχίζει ουραγός μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Οι δύο ομάδες είχαν πάνω από 10 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι και πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Μέσης. Στο πρώτο 15λεπτο ο Φίλιππος έφτασε δύο φορές με αξιώσεις στα καρέ του Ηλιάδη, ωστόσο Δημοσθένους (7′) και Παππάς (11′) δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα έβαζε την ομάδα τους μπροστά στο σκορ.

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε η ομάδα του Τάσου Μπράτση και συγκεκριμένα στο 14′ όταν ο Χρήστος Κακούδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πήρε παράλληλη πορεία από την εστία του Γιάννη Θεοδωρίδη και ο Χρήστος Πίτος στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Εντούτοις, οι γηπεδούχοι “ανασκουμπώθηκαν” άμεσα και έφτασαν στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Γκατζούφας έκανε τη σέντρα, ο Βαγγέλης Παππάς άφησε ωραία στον Νίκο Δημοσθένους και αυτός με ωραίο πλασέ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσια.

Στη συνέχεια και μέχρι το 45ο λεπτό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χωρίς ωστόσο οι δύο ομάδες να κλείνονται πίσω. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Πίτος είχε την πολύ καλή ευκαιρία να βάλει και πάλι την ομάδα του μπροστά στο σκορ, αλλά το πλασέ που πραγματοποίησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδωρίδης.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε εξίσου δυνατά και στο 46′ ο Κακούδης βγήκε και πάλι απέναντι από τον πορτιέρο του Φίλιππου, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα αποσοβώντας το δεύτερο γκολ του Αχιλλέα. Στο επόμενο δεκάλεπτο, οι “βυσσινί” έφτασαν δύο φορές κοντά στον γκολ, με τον Βαγγέλη Παππά να μην καταφέρνει αμφότερες τις ευκαιρίες να τις μετουσιώσει σε τέρμα.

Ο φρενήρης ρυθμός στην αναμέτρηση συνεχίστηκε και στο επόμενο διάστημα και στο τρίλεπτο 65′-68′ ο Αχιλλέας άγγιξε δύο φορές το γκολ, με τον Μιχάλη Γιάννου να αποκρούει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή και στις δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη μάλιστα, οι παίκτες των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας, ωστόσο διαιτητής και βοηθοί υπέδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η φάση που έκρινε τελικά το ματς έγινε στο 82′, όταν ο Μερκούρης Καραλιόπουλος έκανε τη βαθιά μπαλιά από τον χώρο του κέντρου, ο Κακούδης στόπαρε εξαιρετικά τη μπάλα, πάσαρε στον Καραμεταξά που κινήθηκε κάθετα στη μεγάλη περιοχή και ο έμπειρος μέσος του Αχιλλέα με πλασέ έκανε το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο διάστημα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Βρέσκα, ο Φίλιππος έπαιξε όλα για όλα, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Βοηθοί του κ. Βρέσκα, οι κ.κ. Ασβεστάρας και Παπαδάκης.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γκατζίδης, Γιάννου, Βοργιατζίδης, Δημοσθένους, Σότι, Παππάς, Ρόκκο, Πάτρας Γ., Γκατζούφας (80′ Γατόπουλος), Μυλωνάς (72′ Πάτρας Ρ.)

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Σακελλάρης, Ζιάννης, Καραλιόπουλος, Καραμεταξάς, Μπράτσης, Σύγγας, Γιάτσιος (30′ λ.τ. Χονδρός), Κακούδης, Πίτος.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected