Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΠΑΟΚ Κουλούρας 4-0

Παράσταση για ένα ρόλο στα Τρίκαλα, με τον Μέγα Αλέξανδρο να πετυχαίνει στο πρώτο 20λεπτο τρία τέρματα επί των νεοφώτιστων. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου ήταν καταιγιστική στο ξεκίνημα, έδειξε από την πρώτη στιγμή τις διαθέσεις της και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα στη συνέχεια, αν ήταν πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Κώστα Κατσώνη συνεχίζει το αρνητικό σερί στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος και με 13 τέρματα παθητικό, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και στο 20′ είχαν φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Τον “χορό” των τερμάτων άνοιξε ο Δημήτρης Σούρλας στο 10ο λεπτό για να έρθει η σειρά του Κώστα Χαλβατζή στο 17′ να σκοράρει για την ομάδα του, πετυχαίνοντας παράλληλα το τρίτο προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα. Το 3-0 πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Παπαδόπουλος ο οποίος έγραψε και αυτός το όνομα του στους σκόρερς της σημερινής συνάντησης.



298969_292256067453307_1374829657_n

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έριξαν “στροφές”, έδωσαν περισσότερο χώρο στους αντιπάλους τους, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Γιάντση.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Μέγα Αλέξανδρο να φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Κωνσταντινόπουλου φτάνοντας στο 61′ και σε τέταρτο τέρμα, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Σάββα Αθανασιάδη.

Στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και τους γηπεδούχους να σημειώνουν κι άλλες ευκαιρίες στο ενεργητικό τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Λαζάρου.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Γιάντσης, Καρβούνης (46′ Βελικούδης), Ακρίβος, Μηνούδης Α. (30′ Μηνούδης Χ.), Αθανασιάδης Η., Σερμπίνης, Σαλτουρίδης, Αθανασιάδης Σ., Παπαδόπουλος, Σούρλας Δ. (20 λ.τ. Εντόι), Χαλβατζής.

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Κωνσταντινόπουλος, Νουρής, Ευθυμίου, Ιατρόπουλος, Αγγελίνας Γ. (46′ Ποζιάδης), Τζιλόπουλος, Νεστορόπουλος, Παντέλογλου, Τερζής (46′ Τσιρίδης), Καρύδας (70′ Μπακαλίδης), Χαρίσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected