Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΑΣ Ειρηνούπολης 0-1

DSC_0423Ντέρμπι με τα όλα του και τη δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες να κυριαρχεί ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ματς που παρακολούθησαν πάνω από 250 φίλαθλοι στο Δημοτικό Γήπεδο Ζερβοχωρίου. Ο ΑΣ Ειρηνούπολης υποχρέωσε τον Άτλα στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα και έφτασε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. Το παιχνίδι ωστόσο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και επιβεβαίωσε πλήρως αυτούς που πίστευαν πως ένα γκολ θα έκρινε και τον νικητή.

Αυτό όμως που θα πρέπει να επισημανθεί είναι η παρουσία του κόσμου. Το γειτονικό ντέρμπι έχει βαθιές…ρίζες όσον αφορά τις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και ήταν εκ προοιμίου σίγουρο πως οι φίλαθλοι θα έδιναν δυναμικό παρόν. Ωστόσο οι δύο αντίπαλοι δεν τους πρόσφεραν το θέαμα που επιθυμούσαν, καθώς κυριάρχησε η σκοπιμότητα στο παιχνίδι, τα δυνατά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν ενώ οι φάσεις που σημειώσαμε  στο μπλοκάκι μας ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

DSC_0430

Πριν την αναμέτρηση το Imathia Sports News βράβευσε τον Ηλία Σιδηρόπουλο του Άτλα Ζερβοχωρίου, ο οποίος επιλέχθηκε από τους αναγνώστες μας ως ο MVP της 2ης αγωνιστικής, μία βράβευση που ακολούθησαν τα χειροκροτήματα του κόσμου αλλά και το καθιερωμένο…πείραγμα από τους φίλους του στην κερκίδα.

Που κρίθηκε η αναμέτρηση

Το αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ… Όποιος σκόραρε, θα κέρδιζε και ειδικά από τη στιγμή που ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε πάνω από 40 φορές την αναμέτρηση (43 για την ακρίβεια!) για να υποδείξει φάουλ, τότε είναι απόλυτα βέβαιο πως η αναμέτρηση θα κρινόταν στο γκολ. Αυτό το πέτυχε η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, σε μία φάση που θύμισε αρκετά…μπάσκετ όπως θα δείτε και παρακάτω στο φιλμ του αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να βρουν την απάντηση στο τέρμα του Πέτγαζλη και γνώρισαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο το σημερινό παιχνίδι τους αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά οι “νερατζούρι” δεν έθελξαν με την απόδοση τους, αρκετοί παίκτες κινήθηκαν σε “ρηχά” νερά, κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τον τεχνικό της ομάδας, που μετά το τέλος του αγώνα έμεινε για αρκετή ώρα σκεπτικός στο κέντρο του γηπέδου…

DSC_0469

Το φιλμ του αγώνα

6′ Εκτέλεση φάουλ του Ισλαμίδη στο δεύτερο δοκάρι, γύρισμα του Τάσου Αλμαλιώτη για τον αδερφό του Νίκο, ο οποίος πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στη φάση αυτή ο μέσος του Άτλα συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο του και μετά το τέλος του αγώνα του τοποθετήθηκαν πέντε ράμματα.


DSC_0378Το ρεπορτάζ του Άτλα Ζερβοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe Bar «Relax», Κεντρικής 141 στη Βέροια


 

9′ Εκτέλεση κόρνερ του Αργυρίου, ο Γαϊτανίδης προλαβαίνει με τα ακροδάκτυλα προ του Τενεκετζή.

17′ Εκτέλεση κόρνερ του Αργυρίου από αριστερά, κεφαλιά του Τενεκετζή προς το ύψος της μικρής περιοχής, νέα κεφαλιά του Καρυπίδη η μπάλα άουτ.

20′ Εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου από τον άξονα, εντυπωσιακά στη γωνία του ο Γαϊτανίδης σώζει τον κίνδυνο.

25′ Κίτρινη κάρτα Σιδηρόπουλος.

26′ Κίτρινη κάρτα Κρουσταλάς.

29′ Εκτέλεση φάουλ του Αργυρίου, ο Νίκος Αλμαλιώτης στην πορεία της μπάλας διώχνει σε κόρνερ.

32′ Ωραίος συνδυασμός για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Κουκουράκη έξω από την περιοχή, ενστικτωδώς με τα πόδια ο Γαϊτανίδης σε κόρνερ.

36′ Κίτρινες κάρτες σε Νίκο Αλμαλιώτη και Τζεϊρανίδη.

53′ Κίτρινη κάρτα Τάσος Αλμαλιώτης.

54′ Σέντρα του Αργυρίου από δεξιά, κεφαλιά του Τζεϊρανίδη ελάχιστα άουτ.

63′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Σαμψωνίδη από αριστερά, απομακρύνουν οι αμυντικοί, ο ίδιος γεμίζει ξανά στη περιοχή και ο Πέτγαζλης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γαϊτανίδη (0-1).

66′ Κίτρινη κάρτα Κουκουράκης.

78′ Σουτ του Σπυριδωνίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ από το δεξί δοκάρι του Σεϊτανίδη.

89′ Κίτρινη κάρτα Πρόιος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Νατσιούρα.

DSC_0425 DSC_0428

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Διαμαντίδης, Μπάμπος, Πρόιος, Αλμαλιώτης Τ. (86′ Τζίμος), Κρουσταλάς, Ρόκκο (90+1 Ρόκκο), Σπυριδωνίδης, , Αλμαλιώτης Ν., Τζίμος Α., Σιδηρόπουλος (61′ Παπαδόπουλος).

ΑΣ Ειρηνούπολης : Σεϊτανίδης, Μανδάλης (86′ Νικουράτζε), Αργυρίου, Τενεκετζή, Τζεϊρανίδης, Κουκουράκης, Λαμπριανίδης, Πέτγαζλης, Συμεωνίδης, Έξαρχος (90+5′ Παντζαρτζίδης Ν.), Καρυπίδης (57′ Σαμψωνίδης).

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected