Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΕ Χαρίεσσας 1-0

8-10 002Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με τους “πράσινους” να επικρατούν στο τέλος της ΑΕ Χαρίεσσας, στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο ποιοτικά, οι δύο ομάδες προφύλαξαν περισσότερο τα νώτα τους και ελάχιστες ήταν οι φάσεις που σημειώθηκαν μπροστά στις δύο εστίες. Όποιος έβαζε το γκολ, θα ήταν και ο τελικός νικητής, κάτι που κατάφερε στο 83′ ο γηπεδούχος Αγροτικός Αστέρας, με τέρμα από τα 11 βήματα.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων. Στο 12′ ο Χρήστος Φεζουλάς επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά από κόντρες των αμυντικών η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 30’ σε αντεπίθεση για τον Αγροτικό, ο Κώστας Χριστιάς έκανε το πλασέ με τον Γιώργο Λιακόπουλο να αποκρούει σωτηρία.

8-10 005

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας ανέβασε ρυθμό, πήρε την υπεροχή του αγώνα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 49′ ο Φεζουλάς δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο Λιακόπουλος είπε “όχι” ενώ στο 53′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η κεφάλια του Θοδωρή Αβετίδη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 74′ ο Φεζουλάς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων, αλλά το πλασέ που δοκίμασε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Την άμυνα της Χαρίεσσας κατάφερε να την “ξεκλειδώσει” ο Αλέξης Χάμπαλης, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 70′ και στο 83′ με ωραία ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και τον ανέτρεψε αμυντικός των φιλοξενούμενων. Ο ρέφερι κ. Μελτζανίδης έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντώνης Τσανασίδης ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Βοηθοί του κ. Μελτζανίδη οι κ. Καραιωσήφ και Παυλίδης.

8-10 007

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Μήτσας, Χειμωνίδης, Αβετίδης, Τέτος, Καρολίδης, Ρηγόπουλος (82′ Κοτσογιαννίδης), Κατσαπελίδης, Φεζουλάς, Τσανασίδης, Οικονόμου Χ. (77′ Νικολαϊδης), Χριστιάς (70′ Χάμπαλης).

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Μπατανάρας, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Κατσουγιαννόπουλος, Μανδηλίδης, Σταυρίδης, Τσαλμάς (82′ Σπαθόπουλος), Παμπουχίδης (75′ Χρυσαφίδης), Κατσιγιαννόπουλος.

*με στοιχεία από το agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected