Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Εθνικός Αγιονερίου 3-1

89fafab0217a7a3dc16599427cc694d2_LΠιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, ο Άρης νίκησε 3-1 τον Εθνικό Αγιονερίου και πήρε τη δεύτερη νίκη του σε τρια ματς στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε και πάλι πολύ κόσμο κι αυτή τη φορά η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν τον απογοήτευσε. Ο Άρης κατάφερε να πάερι τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, κι αυτή εντός έδρας, επιστρέφοντας στα τρίποντα καθώς στη δεύτερη αγωνιστική είχε ηττηθεί από τον Καμπανιακό. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, ο Εθνικός Αγιονερίου ισοφάρισε και δυσκόλεψε πολύ τους Θεσσαλονικείς που χρειάστηκαν γκολ στο 83’ και το 90’ από Πόι και Χιντασέλι, για να πάρει τη νίκη.

Ο Άρης είχε στην αρχική του ενδεκάδα τους Πόι και Βάσκο Φερνάντες και μπήκε δυνατά στο ματς. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν στο 18’ να πάρουν προβάδισμα, αφού ο Πόι έκλεψε τη μπάλα, βγήκε μπροστά και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Παπαδόπουλο ο οποίος άνοιξε το σκορ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, ήταν άμεση, αφού στο 26’ πέτυχαν με εντυπωσιακό τρόπο το 1-1. Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Μήτσικας με ανάποδο ψαλίδι σκόραρε για τον Εθνικό Αγιονερίου κι έστειλε τις δυο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε πολύ για να πετύχει δεύτερο γκολ και όλα έδειχναν πως οδεύει σε νέα γκέλα. Ωστόσο, στο 83’ ο Πόι βρέθηκε σε καίρια θέση για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το δοκάρι του Φερνάντες! Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90’ από τον Χιντασέλι με διαγώνιο σουτ.

ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (78 Γκίνο), Σταυρόπουλος (62 Χιντασέλι), Πόι,Ρένια (46 Καπνίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Καλογεράκης, Μπουζούρας(79 Τσίλης), Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μίτσικας (62 Δημητρακόπουλος), Γκελίνος, Γκέρτσος (66 Σακκάς), Στεφανίδης, Πεχλιβάνης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected