Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Οπούντιος Μαρτίνου – Λευκάδια 6-1 (photos)

MART-LEYK1Ανώτερο το Μαρτίνο κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με το σκορ της ημέρας μάλιστα 6-1 επί των Λευκαδίων.

Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου, καταιγιστική από τα πρώτα λεπτά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που την ήθελαν απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, φιλοδωρώντας με μισή ντουζίνα γκολ την ομάδα της Ημαθίας που δεν έχει βέβαια καμία σχέση (σε ρόστερ και εμπειρία) με την περσινή ομάδα που δύσκολα έχανε στην κατηγορία.

Στο συγκεκριμένο ματς χατ-τρικ πέτυχε ο Βραζιλιάνος των «πρασίνων», Καντού, ενώ άνοιξε ταμείο και ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας Βαγγέλης Νικολόπουλος. Γενικά σήμερα υπήρξε η δυνατότητα να δοκιμαστεί το σύνολο και παίκτες που θα στηρίξουν τη παρθενική προσπάθεια της Λοκρικής ομάδας στην εθνική κατηγορία.

Φάσεις και γκολ

4΄: Μπαλιά του Βέλλιου και ιδανικό τελείωμα από τον Καντού με διαγώνιο σουτ στο παραθυράκι του Βόλτση 1-0 για το Μαρτίνο.

MART-LEYK1

7΄: Κόρνερ του Μπαρκώση κεφαλιά του Καπού στα χέρια του Βόλτση.

13΄: Σέντρα του Νικολόπουλου από αριστερά κεφαλιά ψαράκι του Καντού στα δίχτυα του Βόλτση που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 2-0.

18΄: Επικίνδυνο τάκλιν του Σαρίδη στα πόδια του Μπαρκώση που γίνεται αναγκαστική αλλαγή από τον Στυλιανό.

MART-LEYK1

31΄: Συνεργασία Στυλιανού, Καντού και κάθετη πάσα του τελευταίου φέρνει τετ-α-τετ τον Νικολόπουλο που πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στην κατηγορία (3-0).

36΄: Πάσα του Καντού στον Καπό μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σουτάρει άουτ.

39΄: Δεύτερο γκολ του Νικολόπουλου από σέντρα του Καντού θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα (4-0).

43΄: Διαγώνιο σουτ του Καπού μόλις άουτ.

45΄: Συνεργασία Καντού – Καπού και σουτ που εξουδετερώνει ο Βόλτσης.

48΄: Πάσα του Κλωτσοτύρα για τον Καντού και σουτ που αποκρούει σωτήρια ο Βόλτσης.

51: Μπαλιά του Γκελοσάνι στην πλάτη της άμυνας του Μαρτίνου, φέρνει τετ-α-τετ τον Σαρίδη που πλασάρει εύστοχα τον Τσίμα για το 4-1.

59΄: Σέντρα του Κουτσούμπα από δεξιά ο Νικολόπουλος εξ΄ επαφής πλασάρει άουτ.

MART-LEYK1

61΄: Φοβερή μπαλιά του Καντού για τον Καπό που έφυγε μόνος του στον κενό χώρο, ο Αργυρόπουλος ως τελευταίος παίκτης θα τον ανατρέψει παραχωρώντας πέναλτυ, ενώ συγχρόνως θα πάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καντού, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (5-1).

87΄: Σέντρα του Νικολόπουλου και πλασέ του Καπού που έψαχνε το γκολ από την αρχή του αγώνα 6-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθηναίος Γιάννης Χαλδαίος με βοηθούς τους Φαρμάκη και Ντζουροπάνο.

MART-LEYK1

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης (18΄λ.τρ. Στυλιανός), Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (46΄ Κλωτσοτήρας), Νικολόπουλος Ε., Βλάχος, Καπός, Καντού, Πέππας

Λευκάδια (Γερμανός Σιαφαρίκας): Βόλτσης, Κατσούλης, Παπαδόπουλος Ν. (46′ Πελεκίδης), Παρσόπουλος Χρ. (46΄ Ασλαμπάνογλου), Αργυρόπουλος, Μουρατίδης, Σαρίδης, Τάσο, Πέτκος, Γκελοσάνι (71′ Ιντος), Παρσόπουλος Αντ.

MART-LEYK1

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected