Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Τριάδα επιλογών από το κουπόνι της Δευτέρας

Betarades_1000x600Τα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κυριαρχούν και τη Δευτέρα στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Εννέα συνολικά αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα, ενώ υπάρχει δράση και σε ορισμένα πρωταθλήματα, από τα οποία προκύπτουν ενδιαφέρουσες επιλογές.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάστε τα αναλυτικά previews όλων των αγώνων, ενώ έχετε τη δυνατότητα να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Ντάνταλκ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και τον αγώνα Ντάνταλκ – Σάμροκ Ρόβερς, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.90. Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντάνταλκ, η οποία απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Αθλόουν επικρατώντας της με 0-3. Διεύρυνε έτσι το νικηφόρο της σερί, ενώ παράλληλα, αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που καταφέρνει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, ισοβαθμώντας όμως με την Κορκ Σίτι, ενώ στην έδρα της παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και μετά από 14 παιχνίδια μετράει 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το θετικό της σερί, από την άλλη, διεύρυνε στο πρωτάθλημα η Σάμροκ Ρόβερς η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπρέι και παρέμεινε έτσι αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο νίκες. Παράλληλα, αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς που καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, η Σάμροκ βρίσκεται στο -7 από την 3η της βαθμολογίας Σεντ Πάτρικς. Έχει, επομένως, εξαιρετικά δύσκολο έργο για κάτι καλό και σε αντίθεση με την σημερινή της αντίπαλο η Σάμροκ δεν «καίγεται» για βαθμούς. Τη φετινή σεζόν οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες εφτά φορές με την Σάμροκ να μετράει μια νίκη, τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες.

Over στο Ρέικιαβικ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ισλανδία – Ολλανδία για την προκριματική φάση του EURO, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Με τον Λαρς Λάγκερμπακ στον πάγκο της πλέον, η Ισλανδία βρήκε την εμπειρία που ήταν ένα στοιχείο που της έλειπε. Από ταλέντο και ποιότητα, έχει ίσως την καλύτερη «φουρνιά» του ποδοσφαίρου της χώρας, αφού διαθέτει πολλούς παίκτες που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Το θέμα ήταν η εμπειρία και ο Λάγκερμπακ που ήταν πολλά χρόνια στον πάγκο της Σουηδίας, ξέρει από τέτοιες καταστάσεις. Η Ισλανδία ξεκίνησε εκπληκτικά την πορεία της στα προκριματικά, «σκορπίζοντας» στην πρεμιέρα της με 3-0 την Τουρκία, ενώ την περασμένη Παρασκευή πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Λετονίας. «Από το Καζακστάν, ξέρω μόνο τον Μπόρατ» αυτή ήταν η ατάκα-μνημείο του Φαν ντερ Βιλ που μάλλον επηρέασε όλη την ομάδα. Η Ολλανδία έμεινε πίσω στο σκορ από το Καζακστάν για ένα ημίχρονο και χρειάστηκε να ανεβάσει πολύ την απόδοση της για να φτάσει στο τελικό 3-1, την Παρασκευή. Άλλωστε μετά την ήττα από την Τσεχία στην πρεμιέρα με 2-1 εκτός έδρας, άλλο αποτέλεσμα δεν υπήρχε σε εκείνο το παιχνίδι. Περιμένουμε, σήμερα, ένα ανοιχτό ματς στο Ρέικιαβικ, με αρκετά γκολ και να επιβεβαιωθεί το στοίχημα που προτείνουμε.

Νίκη για Βαρέζε

Περνάμε στην Ιταλία και στο ματς για τη Β’ κατηγορία, Βαρέζε – Τσιταντέλα, στο οποίο προτείνουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.12. Αήττητη παραμένει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Βαρέζε, μετρώντας μία νίκη επί της Τραπάνι (5-2 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Μπρέσια (1-1). Στον αντίποδα, μακριά από τα θετικά αποτελέσματα έχει μείνει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Τσιταντέλα, η οποία μετράει ισάριθμες ήττες από τις Προ Βερτσέλι (2-1 εντός έδρας), Μπολόνια (1-0 εκτός έδρας) και Βίρτους Λαντσιάνο (3-2 εντός έδρας). Η τελευταία νίκη για το συγκρότημα του Κλαούντιο Φοσκαρίνι χρονολογείται στις 20 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Πεσκάρα (3-2 εντός έδρας), ενώ σήμερα παρατάσσεται με αρκετά σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Ριγκόνι, Μπαταλιαρίν, Σκενέτι και Παολούτσι και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected