Κατηγορίες
BET

Betarades.gr – Στήριγμα η Γκοϊάς, πρεμιέρα στη Euroleague

Betarades_1000x600Οι αγώνες για την προκριματική φάση του EURO 2016 ολοκληρώθηκαν με την εθνική μας ομάδα να παραμένει χωρίς νίκη, καθώς ηττήθηκε την Τρίτη από τη Βόρειο Ιρλανδία με 0-2. Στο πρόγραμμα της Τετάρτης κυρίαρχο ρόλο έχουν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, αλλά και αυτά για το Κύπελλο Ισπανίας, το Κύπελλο Βραζιλίας και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Παράλληλα, δράση υπάρχει και στο μπάσκετ με τα ματς του Eurocup και την πρεμιέρα της Euroleague με τον αγώνα Λαμποράλ Κούτσα – Νεπτούνας.

Κερδίζει η Γκοϊάς

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το κουπόνι του πάμε στοίχημα με τον αγώνα Γκοϊάς – Έμελεκ στο πλαίσιο του Κόπα Σουνταμερικάνα, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.93. Η Γκοϊάς δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Έμελεκ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας. Ενόψει του επαναληπτικού στην Γκοϊάνα, ο προπονητής, Ρικάρντο Ντρούμπσι με δηλώσεις του είπε ότι η ομάδα του θα δώσει «μάχη» μπροστά στους φιλάθλους της για να έρθει η πρόκριση. Στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, δε, δέκα αγωνιστικές πριν απ’ το τέλος, οι «πράσινοι» είναι στην ένατη θέση, επτά βαθμούς πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, χάρη στο γκολ του Ερέρα τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, η Έμελεκ πήρε την εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Γκοϊάς. Παρατάσσεται σήμερα με τρία σημαντικά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Ρόμπερτ Μπουρμπάνο, Μάουρο Φερνάντεζ και Λουίς Μιγκέλ Εσκαλάδα. Στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ, μετά από 10 αγωνιστικές (έχει δύο ματς λιγότερα), είναι στην όγδοη θέση, εννέα βαθμούς πίσω απ’ την Μπαρτσελόνα.

«Χ» ημίχρονο στο Τυνησία – Σενεγάλη

Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και το ματς Τυνησία – Σενεγάλη, στο οποίο θα πάμε με το Αποτέλεσμα Ημιχρόνου «Χ» σε απόδοση 2.00. Η Τυνησία λίγες μέρες πριν πήγε κυρίως για να μη χάσει στη Σενεγάλη και με δεδομένο αυτό, πέτυχε το στόχο της, αφού έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές της (0-0). Για να το πετύχει βέβαια αυτό, χρειάστηκε και τις επεμβάσεις του γκολκίπερ Αϊμέν, αφού ήταν εκείνη η οποία δέχτηκε τη μεγαλύτερη πίεση. Το παιχνίδι πάντως ήταν γενικά κακό κι αρκετά φτωχό σε φάσεις, με τους Τυνήσιους να δείχνουν για μία ακόμα φορά το σοβαρό πρόβλημα που έχουν μεσοεπιθετικά. Στον αντίποδα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χαμένη ευκαιρία για τους Σενεγαλέζους η “λευκή” ισοπαλία της Παρασκευής, αφού είχαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν, με το γκολ όμως να μην έρχεται ποτέ. Όχι βέβαια πως έκανε και κάποια σπουδαία εμφάνιση το συγκρότημα του Ζιρές, με τον Γάλλο τεχνικό πάντως να βρίσκεται υπό πίεση, όπως τονίζουν τα Μέσα της χώρας, έπειτα την προ πενθημέρου απώλεια στο Ντακάρ. Περιμένουμε και σήμερα ένα «κλειστό» ματς, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Σε κακή κατάσταση η Λαμποράλ

Περνάμε στο μπάσκετ και στον αγώνα για την πρεμιέρα της Euroleague, Λαμποράλ Κούτσα – Νεπτούνας, με την πρότασή μας να είναι η Νεπτούνας με χάντικαπ +12.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Η Λαμποράλ θα έχει όπως πάντα γεμάτο γήπεδο αλλά βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και παίζει απαράδεκτο μπάσκετ. Η Νεπτούνας έχει παίξει καταπληκτικό μπάσκετ αλλά με σχετικά αδύναμους αντιπάλους. Το μπάσκετ που παίζει η Νεπτούνας είναι πολύ σοβαρό και συντονισμένο. Ικανότατοι στο μακρινό σουτ, όπως παραδοσιακά είναι οι Λιθουανοί αθλητές, και πολύ δύναμη στη ρακέτα με προσπάθειες για επιθετικό ριμπάουντ. Στην πρεμιέρα μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως η Λαμποράλ και να συναντήσει προβλήματα. Στο παρελθόν τέτοιο ματς θα ήταν μια πολύ άνετη επικράτηση των γηπεδούχων. Απόψε ενδέχεται αν δυσκολευθεί για ένα χρονικό διάστημα. Αξίζει το +12.5 της Νεπτούνας για πρεμιέρα.

Νίκη για Όλντεμπουργκ

Τέλος, από το Eurocup κρατάμε τη νίκη της Όλντενμπουργκ σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση της κόντρα στη Σεβίλλη. Στην έναρξη της σεζόν η Όλντενμπουργκ φαίνεται πολύ πιο συντονισμένη ομάδα αφού αγωνίζεται σχεδόν με τον ίδιο κορμό που αγωνιζόταν και τις προηγούμενες χρονιές. Η Σεβίλλη είναι εμφανώς αποδυναμωμένη αφού προσθήκες όπως του Πούλεν και του Μπέρνι Ροντρίγκεζ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν προς το παρόν τις απώλειες των Ζατοράνσκι και Λάντρι. Η νίκη των γηπεδούχων άνοιξε στο 1.95 και αυτό αποτελεί στοιχηματική επιλογή. Ήδη έχει πέσει κάτω από 1.70 κάτι που ήταν λογικό λόγω των κακών εμφανίσεων μέχρι τώρα της Σεβίλλης. Προσέχουμε το Eurocup γιατί πολλές ομάδες συμπεριφέρονται διαφορετικά από τα γνωστά τους δεδομένα. Χθες η Γκραν Κανάρια σκόραρε 101 πόντους που δεν θα το ξανακάνει ποτέ μέσα στη σεζόν ενώ η αήττητη στην Γερμανία Άρτλαντ ηττήθηκε εντός από τη λειψή Βιλερμπάν. Επιλογή λοιπόν η νίκη της Όλντενμπουργκ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected