Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Τι δήλωσε ο Κικερίδης για τους ξένους του Άρη

imageΣίγουρος πως ο Άρης θα βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου είναι ο Γιώργος Κικερίδης που πιστεύει τόσο στη δουλειά που γίνεται όσο και στο ταλέντο των παικτών. 

«Η ομάδα δεν έφτασε ακόμη στα επίπεδα που μπορεί και πρέπει. Χρειάζεται χρόνος ακόμη, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι με το Αγιονέρι, έδειξε σημάδια βελτίωσης. Τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο» δήλωσε χθες στο “Αθλητικό Metropolis” ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Στη συνέχεια εξήγησε γιατί η ομάδα δεν έχει βρει ακόμη «ταυτότητα»: «Φέτος η κατάσταση  στον Αρη ήταν για σίριαλ. Δεν ξέραμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε και σε ποια δεδομένα να προσαρμόσουμε την ομάδα. Της Β’ ή της ή Γ’ εθνικής; Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει δικό του τρόπο παιχνιδιού. Θέλει χρόνο όμως. Αρέσει στα παιδιά αυτό που κάνουν αλλά, θέλουν χρόνο ακόμη. Η Γ’ εθνική πάει στη δύναμη αλλά όπως παίζουμε εμείς, θα βρούμε τρόπο να το αντιπαρέλθουμε και να είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Καλαϊτζίδης παίζει ποδόσφαιρο. Δεν περιμένει τον αντίπαλο, πιέζει τον αντίπαλο, παίζει απλά. Δεν θέλει ο παίκτης να κρατάει τη μπάλα, ζητάει μικρές και γρήγορες πάσες. Κοντινές, δεν θέλει μακρινές. Δεν παίζει αντιποδόσφαιρο. Θέλει γρήγορο παιχνίδι. Χρειάζεται όμως χρόνος για να τα αφομοιώσουν οι παίκτες. Ποτέ δεν θα καθίσει πίσω να κρατήσει το σκορ. Αν κερδίζει 1-0 θα παίξει για δεύτερο γκολ, όχι για να κρατήσει το 1-0». Ο κ. Κικερίδης είναι βέβαιος ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν τον Δεκέμβριο ο Αρης θα εμφανιστεί σαφώς πιο δυνατός: «Με τους Σανιά, Ν’Λουντούλου, Κονγκού θα αλλάξει η εικόνα μας. Τους επιλέξαμε για τη Β’ εθνική. Μας μπέρδεψε η αβεβαιότητα που υπήρχε και δεν μπορούσαμε να επιλέξουμε παίκτες. Πρέπει όμως να γίνουν και μεταγραφές τον Δεκέμβριο. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για του χρόνου στη Β’ εθνική. Με αυτή τη λογική δουλεύουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε σε περιπτώσεις παικτών όπως ο Σφακιανάκης, ο Πρίττας και άλλοι, που δεν αποκτήθηκαν, γεγονός που προκάλεσε πολλά σχόλια: «Ο Καλαϊτζίδης δεν απέρριψε τους παίκτες επειδή δεν είναι καλοί παίκτες. Στον τρόπο παιχνιδιού μας δεν ταιριάζανε. Δεν ήταν θέμα ηλικίας. Ο Σφακιανάκης προτάθηκε από κάποιον κύριο που ήρθε σε μένα. Τον πήραμε τηλέφωνο μετά από λίγες μέρες, γιατί τον ήθελε ο Καλαϊτζίδης, αλλά ξαφνικά οπ παίκτης ζήτησε δύο μέρες να το σκεφτεί. Αυτό έγινε»

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected