B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 αλλά και της Β Ερασιτεχνικής

pregameΑ2 Ερασιτεχνική

1ος όμιλος

Τα “βλέμματα” στρέφονται στο ΔΑΚ Βικέλας για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου, καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας Ακαδημία Βέροιας (με ένα παιχνίδι λιγότερο λόγω του ρεπό) υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας/Νησαϊκό, που φιγουράρει στην κορυφή έχοντας “3×3” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Σπουδαίο παιχνίδι και στα Παλατίτσια, ενώ μνήμες από την Α1 Ερασιτεχνική αλλά και από τον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας (2012-2103) φέρνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Νηρέα Βέροιας και τον Αχιλλέα Νεοκάστρου. Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 το πρωί (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας):

Μακεδονικός Πλατάνου (8) – Αλιάκμων Νησελίου (11)

ΑΕ Αλεξάνδρειας (13) – Άρης Παλαιοχωρίου (7)

ΠΑΟ Παλατίτσια (5) – Ποντιακή Νεολαία Άραχου (4)

Νηρέας Βέροιας (12) – Αχιλλέας Νεοκάστρου (9)

Εθνικός Ράχης (10) – Θύελλα Σταυρού (6)

Ακαδημία Βέροιας (2) – Αστέρας Αλεξάνδρειας/Νησαϊκός (1)

Ρεπό : Δόξα Λιανοβεργίου (3)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου όμιλου

2ος όμιλος

“Αγκαλιά” στην κορυφή του 2ου ομίλου ΓΑΣ Κοπανού και Κεραυνός Επισκοπής, καθώς είναι οι μοναδικές που έχουν πετύχει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αμφότεροι έχουν δύσκολο έργο την Κυριακή, με τους “κιτρινόμαυρους” με μεταβαίνουν στη Λυκογιάννη για να αντιμετωπίσουν τον πάντα μαχητικό Απόλλων, ενώ η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη υποδέχεται στην Επισκοπή τον τρίτο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Νάουσας. “Μάχη” από την περσινή Α1 Ερασιτεχνική στον Άγιο Γεώργιο, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις σε Στενήμαχο και Μαρίνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας):

Απόλλων Αγίου Γεωργίου (9) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (10)

Θύελλα Στενημάχου (7) – Ελπίδα Μονοσπίτων (5)

Δόξα Νάουσας (11) – Ακαδημία Μακροχωρίου (8)

Απόλλων Λυκογιάννης (12) – ΓΑΣ Κοπανού (1)

ΑΟ Μαρίνας (6) – ΑΕΠ Βέροιας (4)

Κεραυνός Επισκοπής (2) – Ολυμπιακός Νάουσας (3)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου όμιλου


Β Ερασιτεχνική

Δεύτερη “στροφή” στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, στο οποίο συμμετέχουν φέτος 8 ομάδες, οι μισές από τις οποίες θα κερδίσουν την άνοδο στην Α2 και μία θα υποβιβαστεί. Το πρόγραμμα της Κυριακής (19/10) περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, με τους ΑΟ Συκιάς και ΜΑΣ Βεργίνας (οι μοναδικές ομάδες που πήραν το “ροζ φύλλο” αγώνα στην πρεμιέρα) να αγωνίζονται εκτός έδρας, ενώ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σε Σφηκιά και Σχοινά. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00:

Ερμής Τριλόφου – ΜΑΣ Βεργίνας

ΑΣ Πατρίδας – ΑΟ Συκιάς

ΑΕ Σφηκιάς – Νίκη Αγκαθιάς

ΑΕ Σχοινά – Μακεδόνας Βέροιας

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected