Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μελίκης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 4-1 (photos)

DSC_0022“Επιτέλους νίκη”…βροντοφώναξαν σήμερα οι παίκτες του Φίλιππου Μελίκης! Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου σημείωσε μόλις τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η σημερινή εμφάνιση γεμίζει με αισιοδοξία τους “ερυθρολεύκους” ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” προδόθηκαν από τα αμυντικά λάθη και τα δύο γρήγορα τέρματα στην αρχή του αγώνα, τους “εγκλώβισαν” και τους έφεραν με σοβαρό μειονέκτημα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

DSC_0025

Πριν τον αγώνα το Imathia Sports News βράβευσε τον Χρήστο Μπρέγκου ως τον MVP της 3ης αγωνιστικής της φετινής Α1 Ερασιτεχνικής, σε μια ψηφοφορία που ανέδειξε τον μέσο του Φίλιππου (δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο) ως τον πολυτιμότερο εκείνου του Σαββάτου.

DSC_0023

Το παιχνίδι ξεκίνησε κάτω από αφόρητη (για τα δεδομένα της εποχής) ζέστη και είναι χαρακτηριστικό πως αρκετές ήταν οι φορές που οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν την ενίσχυση των…υδάτων για να μπορούν να αντεπεξέλθουν. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή και αφού έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Αντώνη Πιτσάβα (5′) κατάφεραν στο 7′ να ανοίξουν το σκορ. Ο Ρομάριο Λουμάνι εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν όπως έπρεπε και η μπάλα στρώθηκε στον Πιτσάβα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν φανέρωσαν τη μεγάλη πίεση και το άγχος των παικτών για το αποτέλεσμα και μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα πέτυχαν και δεύτερο γκολ που τους “έλυσε” σε μεγάλο βαθμό τα πόδια. Ο Ρομάριο και πάλι εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Έρβις Μπούφι βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας του Άρη και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, “γράφοντας” το 2-0.


antheonTo ρεπορτάζ της αναμέτρησης είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη«, Βενιζέλου 66 στη Βέροια


 

Στη συνέχεια, οι “κιτρινόμαυροι” πήραν κάποια μέτρα στο γήπεδο, βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Κώστα Τσιώμου και ένα σουτ του Νίκου Αραπέλη απέκρουσε με δυσκολία ο υψηλόσωμος πορτιέρο του Φίλιππου (19′). Ωστόσο ο Φίλιππος είχε…όρεξη και για περισσότερα γκολ και στο 39′ έφτασε στο 3-0 και πάλι με “θύτη” τον Πιτσάβα, ο οποίος στόπαρε ωραία τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν φυσιολογικό, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να φτάσουν στα καρέ του Τσιώμου και τον Φίλιππο να είναι πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές πέτυχε και το τέταρτο τέρμα στην αναμέτρηση, με σκόρερ τον Μπούφι, δημιουργό όμως τον Θανάση Ανδρίτσο ο οποίος έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά.

DSCN2086

Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο) μείωσε το σκορ με τον Έλτον Τσέκα στο 69′, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Παυλίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Καραγκιζόπουλος, Ντόβας, Μουρατίδης, Κακαγιάννης, Σίμος, Μπούφι, Τεγούσης, Ανδρίτσος, Πιτσάβας, Λουμάνι (73′ Μαμουτόπουλος).

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Παπαδόπουλος, Τσίπης Χ.Α., Κουτσιάδης, Δαρδακούλης (71′ Μανουσαρίδης), Αραπέλης, Μιμίνι (58′ Παπαδόπουλος Κ.), Τσίπης Χ.Σ. (79′ Ασλαμπάλογλου), Τσέκα, Μωραϊτης, Ανδρέου, Γιουρόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected