Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Οπούντιος Μαρτίνου 0-7

Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε, για τη σημερινή επική εμφάνιση του Οπούντιου Μαρτίνου σε μία από τις φημολογούμενες πιο δυνατές έδρες της Γ΄Εθνικής. Η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου θριάμβευσε με 0-7, πετυχαίνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες όλων των εποχών στην κατηγορία.

Και αυτό το σκορ δε σημειώθηκε κόντρα σε καμία ομάδα του τοπικού, αλλά επί ενός αντιπάλου αήττητου μέχρι εκείνη τη στιγμή που είχε φιλοδωρήσει έξι γκολ στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Βατανιακό.

KOZ-MART1Όλα πήγαν εξαιρετικά για τους Λοκρούς που άνοιξαν το σκορ στο 22΄με κεφαλιά του Σπυριδάκη και ενώ είχαν προηγηθεί εξαιρετικές ευκαιρίες στο 3΄και στο 16΄με τους Καπό και Καντού αντίστοιχα εξαιτίας του τερματοφύλακα Χατζηγιαννάκη.

KOZ-MART1Και ενώ στο 23΄ο Νικολόπουλος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πήρε τη ρεβάνς στο 30΄με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό τελείωμα μετά από λάθος έξοδο του γκολκίπερ.

Ο επίλογος στο πρώτο μέρος γράφτηκε από τους πολύ δραστήριους Καπό (42΄) και Καντού (45΄) για το επικό – τότε 0-4!

Στην επανάληψη ο Οπούντιος πιστοποίησε την ανωτερότητά του, φιλοδωρώντας άλλα τρία γκολ τους αντιπάλους του, που είδαν στο 60΄ τους οργανωμένους φιλάθλους τους να αποχωρούν από το γήπεδο. Παράλληλα ο Οπούντιος είχε και διπλό δοκάρι στο 72΄με τους Νικολόπουλο και Στυλιανό.

KOZ-MART1Νωρίτερα ο Πέππας στο 51΄είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 0-5, ενώ Νικολόπουλος και Μπαρκώσης (ο τελευταίος με απ ευθείας φάουλ), διαμόρφωσαν στο 54 και στο 58 το τελικό σκορ.

KOZ-MART1Χαμένο πέναλτυ στο 82΄ με τον Ταφαρλή για το γκολ της τιμής για την Κοζάνη, καθώς απέκρουσε ο Τσίμας που έβαλε έτσι κι αυτός το όνομά του στην ιστορική νίκη.

KOZ-MART1Από μία τέτοια εμφάνιση και σκορ δε χρειάζονται πολλές κριτικές, παρά μόνο η παρατήρηση για αυτοσυγκράτηση καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και η σημερινή νίκη αντανακλά κυρίως τους τρεις βαθμούς όσους πήρε για παράδειγμα και η Άρτα με το 0-1 μέσα στο Μακροχώρι!

Ωστόσο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο σύνολο του Μαρτίνου που για τρίτη συνεχή έξοδο, κερδίσει εκτός από τις εντυπώσεις και την ουσία.

KOZ-MART1Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Χατζηγιαννάκης, Κλώντι (39΄ Ηλίας), Ματούλας (54΄ Αλιατίδης), Ντεμιράη (33΄ Ζιγκερίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Χαματάι, Γκέκα, Τάφαρλης, Παπαδόπουλος.

KOZ-MART1Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος (79΄ Δουδούμης), Νικολόπουλος, Βλάχος, Καπός (70΄ Γκριτζάπης), καντού (56΄ Στυλιανός), Πέππας

KOZ-MART1KOZ-MART1KOZ-MART1Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Τσαρτσιανίδη και το top-sport.gr για τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του αγώνα.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected