Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Εθνικός Φιλιππιάδας (1-1) “Έκλεψε” τη νίκη με Μπενίσκο!

9c11169758d0c455320b0d6331a562b0_LΤους πρώτους βαθμούς στο Βελεστίνο έχασε ο Ρήγας στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 5′ ο Χατζής εκτέλεσε φάουλ με τον τερματοφύλακα Σιαράβα να αποκρούει. Στην επόμενη φάση όμως ο Ρήγας άνοιξε το σκορ. Ήταν το 10ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ζατσάι ο Κρεββατάς με κεφαλιά σημείωσε το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

Ο Εθνικός στο επόμενο λεπτό προσπάθησε να αντιδράσει με το σουτ του Γήττα να φεύγει άουτ, ενώ στο 17′ ο Ρήγας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ο Σπαθής εκτέλεσε κόρνερ και ο Ναουμίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Εθνικού.

Ο Ρήγας συνέχισε να πιέζει με στόχο το δεύτερο γκολ και στο 29′ με τον Κρεββατά και στο 33′ με τον Μιχολίτση έχασε δύο καλές ευκαιρίες. Στην πρώτη το σουτ του επιθετικού του Ρήγα πέρασε άουτ, ενώ στη δεύτερη ο τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Μιχολίτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του Ρήγα έπεσε, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα μέσα στο γήπεδο, χωρίς πάντως οι φάσεις είναι πολλές στην επανάληψη. Στο 54′ σουτ του Μπίκα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γήττα στο 50′.
Η ισοφάριση για τον Εθνικό ήρθε στο 72′. Ο Γήττας με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μίμη Μπενίσκο, ο επιθετικός των φιλοξενουμένων βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κεφαλά, γράφοντας το 1-1

Οι φιλοξενούμενοι στο 76′ είχαν δοκάρι με τον Πάνου και την ευκαιρία να πάρουν… κεφάλι στο σκορ. Η φάση, ωστόσο, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ρήγα σημειώθηκε στο 84′. Ο Κρεββατάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Εθνικού με το διαιτητή να μην καταλογίζει παράβαση.

Στις καθυστερήσεις ο Ρήγας είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, με τον Ναουμίδη στο 92′ (κεφαλιά άουτ) και τον Μπίκα στο 96′ (σουτ άουτ).

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Κεμάλι (76′ Τσίπι), Μιχολίτσης (68′ Μαλάκος), Ζατσά ι(67′ Μπίκας), Κρεββατάς.

Εθνικός Φιλιππιάδας : Σιαράβας, Πάνου, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Γατσέλος, Λέντζο (46′ Κολιάκης), Λάππας (75′ Πάνος), Βέργος, Μπενίσκος, Γήττας (87′ Σταμούλης), Κατσαδούρος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected