Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Κρητικό…έμφραγμα στο 95′! (photos)

eaa716aaa8ddb4a2d829672c8326ef06_LΟ ΟΦΗ στο 95′ «ξέρανε» τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με το γκολ του Μακρή και τον στέλνει στο Φάληρο στο -3 από τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα λάθη του κι ο ΟΦΗ κατάφερε με την τακτική του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», να φύγει νικητής από τη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» μπορούν να φωνάζουν για κάποιες από τις αποφάσεις του Κομίνη, να έχουν δικαιολογημένα παράπονα για την εικόνα ερασιτεχνικού σωματείου από πλευράς Κρητικών που στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο ξάπλωναν για καθυστερήσεις παρά έπαιζαν ποδόσφαιρο, πλην όμως, δεν έκαναν κι αυτοί ότι έπρεπε για να πάρουν τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, έγινε υποφερτός για ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο ΟΦΗ με τρεις τελικές προσπάθειες στο τέρμα, ευτύχησε να σκοράρει δυο φορές στη Λεωφόρο και να πάρει μεγάλη νίκη, την πρώτη του μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα.

Για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, οι Μερεμπιασβίλι και Μακρής ήταν όλα τα λεφτά, ενώ ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε έντονα, μια εβδομάδα πριν πάει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «πράσινοι», πάνε στο «αιώνιο» ραντεβού έχοντας μείνει στους 10 βαθμούς, με τους αντιπάλους τους να είναι στους 13 και να τους περιμένουν για να ξεφύγουν. Μεσολαβεί, βέβαια, το ματς με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, την Πέμπτη (23/10), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός και πάλι θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανός στον όμιλο. Πράγμα, όμως, δύσκολο με την εικόνα που δείχνει η ομάδα του Αναστασίου από την αρχή της φετινής σεζόν.

PAOOFIMes

Με Καρέλη και Κλωναρίδη

Ο Γιάννης Αναστασίου δικαίωσε τις προβλέψεις και παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 4-4-2 σε ρόμβο, έχοντας ως επιθετικό δίδυμο τους δυο νεαρούς Έλληνες. Ο Στιλ έμεινε κάτω από τα δοκάρια, με τους Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή και Μπούρμπο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήρε θέση ανασταλτικού χαφ ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς αριστερά και δεξιά του και τον Ατζαγκούν να κινείται πίσω από τους δυο επιθετικούς. Αυτοί ήταν οι Βίκτωρ Κλωναρίδης και Νίκος Καρέλης.

το υπόλοιπο ρεπορτάζ και οι συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected