Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – Αποχωρεί απο τα διοικητικά ο Αθανασιάδης

10547570_10202476413571680_314499768552611082_n

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κικερίδη, ένα ακόμη διοικητικό στέλεχος του Μακροχωρίου εκφράζει την επιθυμία του μέσω ανακοίνωσης, να παραιτηθεί από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας του νομού μας. Ο λόγος για τον Βαλάντη Αθανασιάδη (φωτ. αριστερά), οποίος με επιστολή του στο Imathia Sports News ανακοινώνει την αποχώρηση του και ταυτόχρονα τη στήριξη στην Ακαδημία της Ένωσης.

Αναλυτικά η επιστολή :

Οι εξελίξεις στην ομάδα (απόλυση Κερλίδη, παραίτηση Κικερίδη) σε συνδυασμό με τη νέα διοίκηση που ανέλαβε (στην οποία εύχομαι ολόψυχα να πετύχει το έργο της και να φέρει εις πέρας το πλάνο το οποίο θέσαμε το καλοκαίρι), δεν μου δίνει άλλα περιθώρια από το να αποχωρήσω από τη θέση που κατείχα στη διοίκηση.

Θα στηρίξω βεβαίως την ομάδα με τον τρόπο που μπορώ, κυρίως ωστόσο την Ακαδημία απ’ όπου ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και μαζί με τον Δημήτρη Κικερίδη (με τον οποίο ήμασταν από τη πρώτη στιγμή δίπλα στην ομάδα) να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο της.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι στη νέα διοίκηση καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected