Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Το pregame των δύο ομίλων της Α2 αλλά και της Β Ερασιτεχνικής

pregame

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

5η αγωνιστική

Με το πολύ αμφίρροπο παιχνίδι του Πλατάνου να ξεχωρίζει στο αυριανό πρόγραμμα, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας και συγκεκριμένα του πρώτου ομίλου που διεξάγεται το πρωί. Εκεί, ο μεγάλος θριαμβευτής του Κυπέλλου Μακεδονικός (απέκλεισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο Διαβατού) υποδέχεται την αήττητη ΑΕ Αλεξάνδρειας, που κατάφερε ήδη να καλύψει το -12 και να διεκδικεί πλέον επί ίσοις όροις τις πρώτες προνομιούχες θέσεις. Εντυπωσιακό το goal average των γηπεδούχων (10 γκολ υπέρ 10 κατά), εξαιρετική η άμυνα για την ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη που έχει δεχτεί δύο τέρματα.

Η καλύτερη όμως αμυντική γραμμή μέχρι στιγμής στον πρώτο όμιλο ανήκει στην Ακαδημία Βέροιας (0 παθητικό), με την ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη να μεταβαίνει στο Νεόκαστρο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα. Σπουδαίο παιχνίδι και στο Παλαιοχώρι, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟ Παλατιτσίων, ενώ ο δεύτερος στην κατάταξη Νησαϊκός υποδέχεται στην έδρα του την τρίτη Θύελλα. Τέλος, στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό του επιστρέφει η Δόξα Λιανοβεργίου (εντός με Νηρέα) ενώ η γειτονική Ποντιακή Νεολαία Αράχου υποδέχεται τον Εθνικό Ράχης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων):

Μακεδονικός Πλατάνου (5) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (11)

Άρης Παλαιοχωρίου (8) – ΠΑΟ Παλατίτσια (7)

Δόξα Λιανοβεργίου (6) – Νηρέας Βέροιας (9)

Ποντιακή Νεολαία Άραχου (4) – Εθνικός Ράχης (13)

Αχιλλέας Νεοκάστρου (10) – Ακαδημία Βέροιας (1)

Αστέρας Αλεξάνδρειας/Νησαϊκός (2) – Θύελλα Σταυρού (3)

Ρεπό : Αλιάκμων Νησελίου (12)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

5η αγωνιστική

Με τα βλέμματα στραμμένα στον Κοπανό, όπου αναμετρούνται οι δύο πρωτοπόροι της κατάταξης, συνεχίζεται την Κυριακή 26/10 ο δεύτερος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής. Ο ΓΑΣ, που φιγουράρει στην πρώτη θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+14 αντί +8) υποδέχεται τον Κεραυνό Επισκοπής, που επίσης εντυπωσιάζει με τη φετινή του παρουσία. Αμφότερες οι ομάδες θεωρούνται ως οι επικρατέστερες για την άνοδο, ωστόσο μία νίκη στο αυριανό ντέρμπι σημαίνει πολλά, τόσο από βαθμολογικής αλλά (κυρίως) ψυχολογικής άποψης. Αρνητικό στοιχείο για τους δύο προπονητές, η κόπωση από τα παιχνίδια Κυπέλλου, ωστόσο τα ρόστερ των ομάδων είναι τέτοια που λύνουν σε μεγάλο βαθμό τα χέρια των δύο τεχνικών ενόψει της αυριανής συνάντησης.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Αγίου Νικολάου, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός Νάουσας υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Γενεά Νικομήδειας και τη Θύελλα Στενημάχου. Μετά τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο (ΦΑΣ Νάουσα), ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου αγωνίζεται και πάλι εντός με τη Δόξα Νάουσας, ενώ η Ελπίδα Μονοσπίτων υποδέχεται τον ουραγό Απόλλων Λυκογιάννης. Τέλος, στο Βοηθητικό Γήπεδο του Μακροχωρίου, η τοπική Ακαδημία κοντράρεται με τον ΑΟ Μαρίνας, με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Α2, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων):

Νέα Γενεά Νικομήδειας (11) – Θύελλα Στενημάχου (5)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου (6) – Δόξα Νάουσας (9)

Ελπίδα Μονοσπίτων (7) – Απόλλων Λυκογιάννης (12)

 Ακαδημία Μακροχωρίου (10) – ΑΟ Μαρίνας (4)

ΓΑΣ Κοπανού (1) – Κεραυνός Επισκοπής (2)

Ολυμπιακός Νάουσας (3) – ΑΕΠ Βέροιας (8)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του ομίλου


Β Ερασιτεχνική

3η αγωνιστική

Τρίτη στροφή για το “μίνι” πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, με τέσσερα πολύ σημαντικά ματς. Ο πρωτοπόρος και με το απόλυτο των βαθμών ΜΑΣ, υποδέχεται στη Βεργίνα τον ΑΣ Πατρίδας, που κατέκτησε το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ σπουδαίο ματς αναμένεται και στη γειτονική Συκιά, όπου τοπική ομάδα αναμετράται με την ισχυρή φέτος ΑΕ Σχοινά. Εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕ Σφηκιάς στον Τρίλοφο με αντίπαλο τον ουραγό Ερμή, ενώ στο Λαζοχώρι ο Μακεδόνας Βέροιας υποδέχεται τη Νίκη Αγκαθιάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Β Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας):

Μακεδόνας Βέροιας (6) – Νίκη Αγκαθιάς (7)

ΑΟ Συκιάς (4) – ΑΕ Σχοινά (2)

Ερμής Τριλόφου (8) – ΑΕ Σφηκιάς (5)

ΜΑΣ Βεργίνας (1) – ΑΣ Πατρίδας (3)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected