Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

ΠΑΟΚ Κ20 – Βέροια Κ20 1-0

B0yJ9azIIAAezAdΠολύ καλή απόδοση για τη Βέροια Κ20 στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, ηττήθηκε όμως στο τέλος από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, χάρη σε γκολ του Σαββίδη στο 63ο λεπτό. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς τα καρέ του Βασιλειάδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν. Ο “δικέφαλος”, όπως ήταν άλλωστε φυσιολογικό, πίεσε από το πρώτο λεπτό είχε καλές στιγμές με τους Βασαϊτη και Πόζογλου (δοκάρι στο 19′) αλλά και με τον Τουμανίδη στο 41′ που δοκίμασε τα αντανακλαστικά του πορτιέρο της Βέροιας

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, με την άμυνα της Βέροιας να αντιστέκεται σθεναρά. Ο Πόζογλου είχε μια καλή ευκαιρία στο 61′, δύο λεπτά αργότερα όμως είχε την ασίστ στο γκολ του Σαββίδη, που τελικά διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέρμα των “ασπρόμαυρων”, η Βέροια ρίσκαρε περισσότερο, έγιναν αλλαγές με στόχο να απειλήσει επιθετικά, ωστόσο ο “δικέφαλος” κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πήρε στο τέλος τους τρεις βαθμούς.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κ20 : Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Πουγγουράς, Τσελεπίδης, Βασαϊτης, Τουμανίδης (61′ Κτιστόπουλος), Τσολακίδης (85′ Κάκκο), Πατράλης, Κούστα, Σαββίδης, Πόζογλου.

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Νικολαϊδης, Κουτρούμπαλος (46΄Αθανασιάδης), Γιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Ντόγος (88′ Μάτζιος), Ρογγότης, Μάνος, Μελικιώτης (70′ Σιμόνι).

*φωτ. από olapaok.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected