Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Τσίμπησε” τον βαθμό ο Εργοτέλης!

55130b6d45180f7840694ce63ca1b2fe_LΜε όλη τη… δράση να συγκεντρώνεται στο δεύτερο ημίχρονο, Περιστεριώτες και Κρητικοί μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τα γκολ των Λαζαρίδη και Χαλκιαδάκη

Για πρώτη φορά μετά το 2010 οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τον Εργοτέλη χάρη στο γκολ του Χαλκιαδάκη στο 78’ να φεύγει από το Περιστέρι με τον βαθμό καθώς ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί με το τέρμα του Λαζαρίδη στο 51’.

Μηδέν σε όλα

Πολύ γρήγορα θα ξεχάσουν όσοι το είδαν από κοντά το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Περιστέρι. Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του 45λεπτου να βρουν ρυθμό και να προσφέρουν «συγκινήσεις» καθώς τα λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής έπαιζαν κυρίαρχο ρόλο. Ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Εργοτέλη να περιμένει πίσω από τη σέντρα προκειμένου να «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Εκατέρωθεν πάντως οι προσπάθειες για γκολ περιορίζοντας μόνο σε μακρινά σουτ ή στημένες φάσεις με τους Τσενάμο και Τσέρνι να έχουν ρόλο «θεατή» την περισσότερη ώρα, μέχρι οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

περισσότερο ρεπορτάζ και συνθέσεις στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected