Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – ΦΑΣ Νάουσα 1-4

10351309_10152512032242012_7376889283768216162_n

 

Μοναξιά στη δεύτερη θέση πλέον για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη στην Καψόχωρα και έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα δημιούργησε και πάλι πολλές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, προσπάθησε με πολλούς τρόπους να διασπάσει την αμυντική διάταξη των “κιτρινόμαυρων”, το έπραξε όμως με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα όταν και άνοιξε το σκορ.

Μέχρι εκείνο το σημείο της αναμέτρησης, οι λιγοστοί φίλαθλοι των γηπεδούχων (δεν ξεπερνούσαν τους 50) παρακολούθησαν ένα παιχνίδι κέντρου κυρίως, με τους “κυανόλευκους” να έχουν την υπεροχή, χωρίς όμως να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Το πρώτο σουτ στην αναμέτρηση σημειώθηκε στο 18′ με τον Βαγγέλη Αβραμόπουλο, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΦΑΣ ήταν στο 33′ όταν Σάκης Παπατάνος και Δήμος Συμπεθέρης άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα με στόχο τον Δημήτρη Καφέ, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Νίκου Μεντεσίδη. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Συμπεθέρη δεν βρήκε στόχο. Στο 43′ ήταν η σειρά της ΑΕΚ να φτάσει στα καρέ του Σπύρου Σταματέλου, ο Δημήτρης Μαυρίδης δεν έκανε το κοντρόλ όπως θα ήθελε και η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του ΦΑΣ.

DSCN1104

Στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης, οι συγκινήσεις ήταν ελάχιστες όταν (στο 59′ συγκεκριμένα) ο Δημήτρης Καφές έκανε το κοντρόλ από μέση απόσταση και με πλασέ νίκησε τον Μεντεσίδη, ανοίγοντας το σκορ (6ο γκολ για τον επιθετικό της Νάουσας στο πρωτάθλημα). Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τον ΦΑΣ και στο 66′ ο Παπατάνος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Νίκος Σαρηγιαννίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και αφού πέρασε τον αντίπαλο του έστειλε με το δεξί τη μπάλα στα δίχτυα (0-2).

Οι “κυανόλευκοι”, όντας πλέον κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενοι την κούραση των γηπεδούχων, κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα στο 69′ με σκόρερ τον Συμπεθέρη αυτή τη φορά, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Καφέ και την απόκρουση του Μεντεσίδη και από κοντά πέτυχε το πέμπτο του προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στο 83′ οι “κιτρινόμαυροι” μείωσαν το σκορ με διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Μαυρίδη και αφού η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό και στο 90+4′ ο Σάκης Παπαδής πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, μετά από σέντρα του Ζήση Βλαχοδήμου και ωραίο πλασέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαρόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Μπουκουβάλα και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Βαβλής (46′ Μουσκεφτάρας), Πιπιλιάρης Π., Γιοβανόπουλος, Γρίβα, Πιπιλιάρης Μ., Τσολακίδης, Σκούρα, Μαυρίδης Μ. (75′ Τσαλαμπάνας), Μαυρίδης Δ., Αργυρόπουλος (46′ Χαρισόπουλος)

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος (90′ Ιωαννίδης), Μουρίκι, Σαρηγιαννίδης (77′ Παπαδής), Συμπεθέρης.

*φωτ. από την σελίδα του ΦΑΣ στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected