Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-0

DSCN0735Ένα μήνα…ξηρασίας συμπλήρωσε η ΑΕ Χαρίεσσας και σήμερα “έσπασε” το αρνητικό σερί των τελευταίων ημερών, επικρατώντας του ΠΑΟΚ Κουλούρας με 3-0. Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά δυσκολεύτηκε αρκετά τηρουμένων των αναλογιών (σκόραρε στο 1ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα της στο 78′), πέτυχε όμως τον στόχο της και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα του Κώστα Κατσώνη είχε καλή απόδοση κατά διαστήματα, υστέρησε όμως στην τελική προσπάθεια, ενώ δέχτηκε το γκολ στην πρώτη φάση της αναμέτρησης, κάτι που εκ των πραγμάτων της…έκοψε τα πόδια.

Στη φάση αυτή, η ΑΕΧ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς από ένα γέμισμα του Βαλάντη Τοπαλίδη στην μεγάλη περιοχή, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν συνεργάστηκαν όπως έπρεπε και ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως το δείκτης θα έφτανε γρήγορα σε υψηλά επίπεδα, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν (Κατσιγιαννόπουλος δις και Τοπαλίδης), το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στο διάστημα αυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Τάσο Κουκλανιώτη (17′), ο Γιώργος Λιακόπουλος όμως ήταν ετοιμοπόλεμος και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως και πάλι τόσο η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια όσο και η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ (αλλά και κάποιες καίριες επεμβάσεις του Κωνσταντινόπουλου) κράτησαν το σκορ στο 1-0, μέχρι το 78′ όταν η ΑΕΧ “κλείδωσε” το ματς.

10624911_656009691173705_6904588374692485220_n

Στη φάση εκείνη, οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν φάουλ από δεξιά με τον Γιώργο Κανδηλίδη, ο Λάκης Σταυρίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, “γράφοντας” το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το τρίτο τέρμα για τους “κιτρινόμαυρους” και πάλι από τον Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλο, ο οποίος έφτασε τα 4 στο πρωτάθλημα. Το τέρμα αυτό διαμόρφωσε και το τελικό 3-0 της αναμέτρησης, με την ΑΕΧ να φτάνει τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και τους “ασπρόμαυρους” να μένουν πλέον μόνοι στην τελευταία θέση του πίνακα χωρίς βαθμό.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Σταυρίδης,  Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Μπατανάρας, Κανδηλίδης, Τσάλμας, Χρυσαφίδης (79′ Δάγγας), Παμπουχίδης, Τοπαλίδης, Κατσιγιαννόπουλος

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Κωνσταντινόπουλος, Πράγιαςς (75′ Καρατζάς), Ιατρόπουλος, Παπαδόπουλος Ρ., Νεστορόπουλος, Τζιλόπουλος, Ευθυμίου, Τερζής, Δαληγκάρος Ν. (46′ Θυμιόπουλος), Αγγελίνας Γ. (65′ Σαμαράι), Κουκλανιώτης.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected